lauantai 6. syyskuuta 2014

Tuomarin suosikki


Koska viralliset rally-tokokisat on sen verran kaukana, ettei niihin ole vielä tullut lähdettyä, hyödynnettiin Lappeenrannan palveluskoirayhdistyksen tarjoamat möllikisat. Ratoja oli tarjolla kaksi, mölleille ja aloluokalle.

Mölliradalla Vilppu oli ihan muissa maailmoissa alkuradan. Tämä rata on videolla, mutta hihnan toisessa päässä todettiin, että sitä ei edes haluta nähdä :D Vilppu kuitenkin heräsi (taas!) pujottelun jälkeen, että niin tehdäänkin töitä. Hieno tömpsykkä, mutta 86 pistettä mölliradalta.

Aloluokassa sitten Vilppu oli superpätevä! Meno oli alusta asti ihan toisenlaista, kontakti parempi ja muutenkin pätevä eläin. Tietysti otin neuvosta vaarin, että ota pelkästään kuvia... :D Yksi kyltti piti nuuhkaista eli pisteet olivat 99 ja sijoitus 7. Hirveästi tuli 100 pisteen suorituksia ja nopeiten radasta suoriutui hienosti Doni. Hyvä hyvä! :) Vilpun ja Donin ajoissa oli 10 sekunnin ero, joten kovaa tasoa. Lappeenrannasta kuuluu vielä tällä rallyporukalla!

Kunniamainintaa näistäkin skaboista, Vilppu oli tuomarin suosikki ja sai aivan ihanan hempeän narulelun. Eipä taida kauhean pitkää vaaleat värit pysyä vaaleina ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti