lauantai 30. elokuuta 2014

Heipat vanhalle treeniryhmälle

Maanantaina otin suunnan kohti Vilpun agitreenejä ennen ryhmämuutoksia, sillä vuorossa oli leikkimieliset skabat kahden ryhmän treenaajien kesken. Itse pääsin kellottajaksi, joten tulipa siinä parin tunnin aikana katsottua suoritus poikineen :)

Lappeenrannan Sataman valot tapahtumassa ihmettelemässä :)
Ekana vuorossa oli ratapätkä, joka piti suorittaa kahdesti tähdäten samaan aikaan. Ideana olisi lisäksi, että kaksi koiraa suorittaisi radat samanaikaisesti, mutta käytiin tällä kertaa yksitellen. Vilppu teki kaksi tasaisen varmaa suoritusta virheittä ja itseasiassa ihan suhteellisen nopeasti. Ero oli muutaman kymmenyksen luokkaa. Sijoitus toiseksi.

Seuraavaksi juostiin putkirallittelu. Vilppuhan ei ole erityisen irtoavaa sorttia, joten äitin jalat laitettiin koetukselle :D Vilppu teki taas tasaisen varman suorituksen, jos en ihan väärin muista niin taisi olla kolmas putkirallittelussa.

Viimeiseksi otettiin sitten gambler sellaisilla säännöillä, että saman esteen sai mennä vaan kaksi kertaa. Radalla oli neljä putkea eli 8 suorituskertaa, kontaktiesteet lukuunottamatta keinua, kepit sekä hyppyjä. Vilppu sijoittui tässä jaetulle toiselle sijalle. Irtosi muuten vahingossa putkeen ;)

Tasaisen varma suorittaja siis ja itseasiassa saikin näistä suorituksistaan palkinnon ollessa jokaisessa kolmessa tehtävässä kolmen parhaan joukossa. Joku voi väittää, että kellottaja on puolueellinen, mutta voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että ei ollut. On tiedossa, että tasaisen varma suorittaja tuo on. Ei nopeimmasta päästä, mutta virheetöntä tehdään!


Vilpun pienestä jalkavaivasta on kulunut jo aika hyvin aikaa, mutta ollaan tässä parin päivän aikana ihmetelty koko kinttua. Vilppu on tällä hetkellä hieman pörhökarvassa, jos ei oteta lukuun tätä iskun saanutta jalkaa. Siinä on karvaa, mutta karva on lyhyttä ja samanlaista juuri alas otetun turkin kanssa, jos joku terrieritrimmistä tietää. Jännä ilmiö!

Kuvista on itseasiassa hieman nähtävissäkin, mikä ero noissa jaloissa on. Ylemmässä kuvassa itsestään trimmaantunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti