torstai 3. huhtikuuta 2014

I was a few cheap shots away from the end of me

Minulla on toiveena vaihtaa kamerarunkoa mahdollisimman pian, luultavasti lähempänä ylioppilasjuhlia, joten laitan erityisesti Etelä-Karjalan (miksei muualtakin) tienoille seuraavan etsintäkuulutuksen liikkeelle:

HAETAAN KOIRAMALLEJA!

Uuden rungon myötä haluan saada portfolioon uusia kuvia mahdollisimman monesta erilaisesta koirasta tällä hetkellä siellä esiintyvien vakiotassujen lisäksi! Portfolion lisäksi tarvitsen myös rutkasti käyttökokemusta uudesta kamerasta. Tutustu ottamiini kuviin tästä.

Kuvat voivat olla niin treeni-, kisa-, lenkki-, leikki-, rakenne- kuin poseerauskuviakin yhdestä koirasta tai vaikka koko pentueesta, olen avoin kaikelle. Kuvauspaikan suhteen saa esittää toivomuksia, en ole perillä Lappeenrannan kuvauspaikoista kovinkaan hyvin.

Valituista kuvista on mahdollista saada täysikokoiset versiot cd-levyllä tai muistitikulla (omat mukaan!) muokattuina, ja kuvien mukana tulee käyttöoikeudet oikeastaan melkein mihin vaan levitykseen, poislukien kuvakilpailut sekä lehtikuvat ilman erillistä sopimusta (valiokuvina käyttö ok!). Kuvat julkaistaan ensin nettigalleriassa, jonka jälkeen omistaja voi valita haluamansa kuvat täysikokoisina.

Syy siihen, että miksi vasta kesän puolella on rungon hankkimisajankohdan lisäksi myös se, että olen kevään kiinni pääsääntöisesti pääsykoekirjojen ääressä.

Laittakaa kommenttia alle tai ottakaa yhteyttä sähköpostitse miira.ikonen1[at]pp.inet.fi
Sovitaan jokaisen kanssa yhdessä mahdollisesta aikataulusta sun muusta. Muistakaa, että jos hirveästi halukkaita ilmaantuu kaikkien valokuvaaminen ei ole mahdollista.
Tarkoitus ei ole tehdä voittoa, kuvattavaksi saa tulla niin ilmaiseksi kuin esim. kahvipalkalla.

HUOM! Ei studiokuvausmahdollisuutta.
Lisätietoa sekä tulevia tapahtumia 

2 kommenttia: