maanantai 1. huhtikuuta 2013

"VAU!!"

ERI1 SA PU4 VASERT

Donin viimeinen sert niin lähellä mutta niin kaukana!

Olin aamulla suoraan sanottuna aivan paniikissa, näyttelypaikalle mentiin jo aikaisin aamulla katsomaan ainutta walesinterrieriä, joka ei sitten ollutkaan kehässä. Paniikki hiipi pikkuhiljaa mieleen, kun koirasta ei kuulunut mitään (myöhemmin selvisi, että vartin odotus parkkipaikalle...), mutta Doi saatiin hyvissä ajoin paikalle, ja epätoivoisesti kokeilin seisottaa. No, eihän siitä mitään tullut, kun handleri ihan sekaisin ja Donin mielestä ihania NARTTUJA! ympärillä... Just joo.

Kasikehä tyhjeni ja ravasin parit kerrat siellä (meinattiin saada vihainen japaninpystykorva kimppuun, hui) ja seisotin. Jipii onnistui, siispä odottelemaan kehään pääsyä.

Uroksia oli ihan todella paljon ilmoitettu, näistä neljä SERTijahdissa. Junnu-uros sai ERI:n ilman SA, nuokku-uros ERI SA:n, me ERI1 SA (okei, meillä ei ollut korvia ja mitähän vielä...) ja meidän kilpailukumppani EH sekä valiourokset myös ERI SA. Tuli äkkilähtö paras uros -kehään, kun luulin vetsku-uroksen olevan paikalla, no ei ollut.

Jännityksellä odotin, meillä oli 50% tsäänssi saada SERT, mutta ei, yhdellä ohi! Huonolle ei hävitty, onnea Luka (Mimosan Vallaton Vaeltaja) PU3 -sijasta ja SERTistä, kyllä Veera ja Donikin sen vielä nappaavat! :) Valiourokset siis veivät PU1 ja PU2 sijat.

On myös todistettu, että rakas handlerimme ei osaa olla hiljaa... "VAU!" -kiljaisu Donille kun SA meille annettiin kuului oikeasti melkein harjoitushalliin. Hups, mutta sehän on pelkkä VAU.

Kuvat © Ella L. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti