tiistai 19. maaliskuuta 2013

Seuraa meitä jatkossakin!

- Irwi käskee! :)

Bloglovin hieman vinkkasi, että tuo Googlen oma blogien seuraamispalvelu olisi pikkuhiljaa lakkautumassa (tosin varmaa tietoa ei ole, koska ainakaan oma Blogger ei asiaan ole vielä esittänyt minkäänlaista informaatiota).

Meitä voi jatkossakin seurata siis todella näppärän blogien seurauspalvelun kautta. Koirien treeniblogeille sekä lifestyleblogeille saa luotua erilliset listat, joiden avulla on helppo hallinnoida lukemiaan blogeja. Palvelu vaatii kirjautumisen, toimii tietokoneen lisäksi ainakin myös iOSilla. Palvelu on saatavissa suomeksi.

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

KIITOS LUKIJOILLE! :)

Jotta ei nyt aivan mainostukseksi menisi, niin pähkäilen täällä kuumeisesti koirien nimiä, vaikka sellaista ei ole nyt pariin vuoteen vielä tulossakaan! Odottavan aika on pitkä, vai miten se meni? Kummallisesti kyllä kirjoituksien päivämäärä lähenee, jotakin hieman yli 170 se taitaa tällä hetkellä olla... Hui hui!

Huomenna käyn ravaamassa hieman Donin kanssa, ettei ihan laamailla parin viikon päässä. 14 kelpietä, joista ainakin 6 urosta spekulointien tuloksena. JÄNNITTÄÄ! Tuomarimuutos ehkä hieman lieventää, mutta tuleekohan sitä nukuttua kahteen viikkoon...? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti