perjantai 10. elokuuta 2012

Hymypoika

Kävästiin treenimässä tiistaina sekä tänään.




Tiistaina tehtiin radanpätkää, mutta en valitettavasti muistanut piirtää ratoja ylös. Ratoihin sisältyi kumminkin kaikki kontaktiesteet, välistävetoja ja työntöjä, takaakiertoja, keppikulmaa sekä pimeää putkikulmaa. Treenit varsin onnistuneet, eikä mikään jäänyt painamaan mieltä. Koira hyvin kuulolla (tosin ei ole pitkään aikaan mitään päässyt tekemäänkään) ja mukavasti virtaa vaikka lämpöä sisällä olikin.

Tänään tehtiin kanssa rataa sekä hieman yksittäisiä esteitä. Tänään Irwi vähän haahuili ees sun taas ja esimerkiksi hypyn hyppääminen kauko-ohjauksella tuotti hankaluuksia. Lelu esteen taakse ja noniin, sieltä mentiin ja tultiin. Kontakteja otettiin myös ilman ongelmia, tosin sain yhdessä vaiheessa Irwin puomihulluksi ja sehän haettiin sieltä kaukaa...

Kävästiin myös kasvattajalla parin päivän reissulla. Käytiin vakoilemassa SM-ryhmän treenejä ja kyllä, tästä lähtien olen nähnyt ainakin viisi MM-joukkuekoirakkoa lähietäisyydeltä. Reissu päättyi siihen, että mulla on nuorten SM:iin minikoira, jonka kanssa käydään treenittä kilpailemassa 19.8. Irwi on ilmoitettu kisaamaan myös agility- ja hyppyradalle.

2 kommenttia: