torstai 23. elokuuta 2012

Mikkeli x4

Ei mennyt putkeen!

Olin ihmetellyt Irwin laamailua treeneissä, ja itseasiassa mua yllättikin, että sieltä tultiin ja kovaa! Agilityradalla alkurata meni hyvin, kunnes tuli se legendaarinen kontaktivirhe ja suora ampuminen ensimmäiselle esteelle joten näin ollen HYL. Muu rata meni sitten todella höntsäilyksi, kun itse aamukoomassani koetin pitää rataa kasassa, mutta mikään kääntöyritys ei oikeastaan onnistunut ja samoja virheitä toistettiin. A-esteeltä otettiin kontakti, mutta karattiin, joten palautin sen kontaktipinnalle uudestaan ja täyttä vauhtia loppusuoralle.

Hyppyradalla taisi kosahtaa jo heti alkujaan, kun ei se kääntöyritys toiminut tälläkään koiralla! Mietin vielä radalle kävellessäni, että mitä jos vaihtaisinkin puolta... Olisi ehkä pitänyt. Keppien jälkeen ohjaajlta tippui pakka käsistä ja tultiin mitään ohjaamatta maaliin - eli koira jäi sinne jonnekin suorittamaan putkea.

Marikaa lainatakseni "Irwimäistä menoa". Todellakin. Kauhulla odotan Nastolaa.

Lainakoiran kanssa sitten öö, mihinköhän tämä edes tössähti agilityradalla. Killin kanssa tultiin alku varsin mallikkaasti, vähän laamailua puomilla, mutta sitten ohjaaja unohtikin kääntää koiraa putken jälkeen ja näin ollen hävittiin väärälle puolelle hyppyä. Pitemmälle päästiin, vaikka rata olikin aikaisemmin kuin Irwin eli aamukoomailuun oli tullut minuutin mittainen tauko. Heh heh.

Toiselta radalta ei tullut mainetta eikä kunniaa, kun ajoin koiran väärälle puolen toista estettä -> hyl samassa kohdassa kuin Irwillä... Jatkettiin rataa ehkä noin kymmenen esteen verran, kunnes Killi sanoi, että haistappa kuule ja loppu jääköön mainitsematta... Meidän rataa ennen oli siis jotakin ajanottohäslinkiä, ja koira kerkesi tsiigailla omistajaansa. Treenittä tosin ensimmäinen rata varsin mallikkaasti, outo juttu! :)

Videota tästä valitettavasti on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti