keskiviikko 1. elokuuta 2012

Harvinaista herkkua meiltä, blogipäivitys!

Tänään järjestettiin match show Lappeenrannassa ja itse olin sinne lupautunut tuomaroimaan junior handlerit. Ihan hirveästi osallistujia oli kehään uskaltautunut (15kpl, kumma kun itse vielä kisasin niin korkeintaan 5kpl..), hieno juttu!

Tänään kiinnitin huomiota siihen, että kuinka tarkasti junnuilijat kuuntelevat tuomaria ja jos ovat epävarmoja, uskaltavatko myös kysyä. Eleettömyys oli myös avainsana, mutta kaikki handlerit jotka pitivät hauskaa koiransa kanssa olivat myöskin kärkipäässä (ja onneksi pidittekin hauskaa!). Kiitos junnuilijat paljon, ehkä näette mua vielä tuomaroimassa uudestaankin mätsäreissä, oli sen verran mukavaa puuhaa! :)

Vilppu kävi kanssa arvosteltavana Leena Kantasella ja punaisen nauhan siivittämänä ulos kehästä. Vilppu kuitenkin käyttäytyi superisti, mikä se meille tärkeintä onkin, ja hauskaahan tänne tultiin pitämään! :) Saipa äiti myös syyn trimmata karvakorvan karvat kuntoon.

Elokuu vaihtui, mikä tarkoittaa sitä että TREENIPÄIVITYKSIÄ on luvassa, koska nuorten SM:ät häämöttävät kuukauden päässä, iiik!


Lopuksi vauvakuumetta lievittävä valkkarikakara Niki. Yksi elämäni rakkaus lisää ;)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti