lauantai 2. huhtikuuta 2011

Eija Rantasen junnukoulutuksessa


Tänään oli siis toi junnukoulutus josta mainitsinkin eilen. Sain lainaksi Eijan hovawartnarttu Viima-Liisan ja varsin energinen tapaus oli kyseessä.

Meitä oli koulutuksessa vain kolme, mikä toisaalta oli hyvä juttu eli saatiin keskittyä kaikkeen mikä omalla kohdalla oli ongelma. Viima-Liisan kanssa yhteistyö alkoi sujumaan hieman alkuvaikeuksista huolimatta todella hyvin ja loppua kohden parannettiin. Treenailtiin valsseja, takaaleikkauksia yms. ja ensimmäistä kertaa ikinä tein ison koiran kanssa valssin ja takaaleikkauksen. Jo edesmenneen walesinartun Merrin kanssa olen tuollaisia muutaman kerran harjoitellutkin.

Saatiin sitten laittaa sheltti pöydälle seisomaan ja olin kyllä hieman hukassa, kun en paljoa shelttejä ole esittänyt. Ehkä muutaman kerran seurannut mitä niiden kanssa tehdään ja siihen se jääkin. Seisotus kuitenkin suju tosi hyvin omasta mielestä. Näytettiin sitten hampaatkin omien koirien kanssa ja JES! Sain sen toimimaan.

Otettiin myös yksilöarvostelutilanne eli Eija sanoi kolmio näyttäen kuitenkin sen väärinpäin. Sitä ennen oltiin tehty edestaas Eijan siirtyessä väärälle puolelle eli heitin sitten koiran oikeeseen käteen palatessani takaisin. Sitten aseteltiin koira seisomaan ja that's it. Todella antoisa ja hyvä päivä!

Laittelin noita Lappeenrannan junnuvaatteita päälle ja ihan oklta näyttää. Kuvan laatu on sitten täysi kymppi, mutta eipä ainakaan kuvatonta oo tarjolla. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti