perjantai 1. huhtikuuta 2011

Kesähymy check!

Vaihdoin hieman keväisempään ulkoasuun ja tuolla otsikossa nyt jo lukeekin, että "walesilaiset kesämielellä" ihan vaan sen takia, etten ulkoasua tuu muuttamaan ennen syksyä mihinkään suuntaan joten koittakaa sinnitellä samanlaisen ulkoasun kanssa! Vihreä kuuluu kevääseen ja kesään ja onkin nyt mulle varsin passeli tuon sinisen jälkeen.

Huomenna on junior handler -koulutus LAUn hallilla ja odotan innolla hovawartin esittämistä! Mulla ei kyllä ole hajuakaan koko rodun esitystyylistä, mut kaipa sen jostakin löydän. Olin viime viikon sunnuntainakin junnukoulutuksessa. Mulle Jenni toi lainaan lagotto Agon ja varsin mielenkiintoista olikin. Handleri ei edelleenkään osaa näyttää esim. hampaita ja näin. Lainakoiraakin päästiin kokeilemaan ja kokeilin sitten partacollien esittämistä ja koulutuksen loputtua suomenlapinkoiraa, vaikka sellaista olenkin jo esittänyt. Valsseja pitäis treenata, kun musta tuntuu, että niitä on Lappeenrannassa.

Huomenna kirjottelen lisää ja taidan raahata jonkunäkösen kamerankin mukaan ku Jenni nakitti mut kirjoittamaan Älppäriin tuosta juttua. Saas nähdä onnistuuko!

Kevättä odotellen ja hyvää aprillipäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti