sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Leikitään kelpien kanssa -päivä


Tänään oli siis tuo Starkin mätsäri jonne sitten sain Veeran Donin (linkki Donkey Kongin blogiin löytyy linkkilistalta) ja päivä meni tosiaan aika mielenkiintoisesti!

Mätsäripaikalla oli kylmä, lammikoita ja siellä myös tuuli. Olin edellisenä iltana tullut Venäjän luokkaretkireissulta kotiin pari tuntia myöhempään kun alunperin piti ja tää päivä meni kanssa vähän väsyneissä fiiliksissä. Olin ennen ilmottautumista sillä mielentilalla että nyt ei kiinnosta yhtään ja pitäisköhän jättää ilmottautumatta vuoden ensimmäiseen mätsäriin mutta ilmottauduin sit kummiskin.


Kehän laidalla treenatessa.. No niin. Doni ei ensinnäkään seisonu kunnolla eikä siten miten halusin, mutta se juoksi kuitenkin kauniisti niin ajattelin, että antaa olla jos se tähyilee jotakin kiinnostuneena. Niinhän se sit kehässä tähyilikin, välillä ollen vinossa ja välillä istuen. Doni kuitenkin paransi suoritusta koko ajan ja taisin itekin rentoutua jonkin verran, että kyllä se parani loppua kohden! Tuomari vaihdatti onneksi koiria ja mulle tuli vaihdossa sitten aivan upea bracco italiano jollaista oon itseasiassa kysyny Haminaan mutten ole sellasta koskaan esittänytkään.


Tuloksena JH4 kuudesta osallistujasta! Oikeesti järkyttävä sija kun mielessä käväsi että nyt lähdetään ekana.

Mätsäriseuralla meni kanssa ihan hyvin nimittäin Anni oli Milkan kanssa isojen sinisten saaneiden neljäs! Onnea Milka! Veera sai Kallen ja Donin kanssa siniset nauhat kumpaisellekkin ja ei sijoituksia ja Elvi sai sitten punasen nauhan sijoittumatta. Kiitos seurasta!

Kuvien © Veera ja eka kuva © minä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti