sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Lisenssi tilattu!

Agilitylisenssin tilaaminenhan tarkoittaa luonnollisesti sitä, että tänä vuonna treenataan ja kisataan?

Ainoat varmat agilitykisat ovat tälle vuodelle Lappeenranta maaliskuussa sekä toivottavasti myös nuorten suomenmestaruuskisat elokuussa ja paikkakuntana Oulu. Ainakin tästä puhuttiin alustavasti jo syksyllä, eli toivotaan että tänä vuonna sitten onnistuu kun viime vuonna ei onnistunut. Epävirallisissa kisoissa ja omatoimitreeneissäkin olisi tarkotus alkaa pyöriä jos koira vaan on kotona silloin.

Näyttelyitä on alustavasti kateltu ja viralliset JH-kisat startataan sitten Lahdessa 16. päivä tammikuuta. Loppiaisen mätsäri peruttiin citymarketin aukiololuvan saannin takia, joten perinteisestä mätsäristä en pääse mätsärikautta avaamaan, harmin paikka. Mätsäreitäkin olen suunnitellut kiertäväni sekä tietysti junior handler -kisoja, kun viimenen vuosi häämöttää jo vuoden päässä! Ainoita varmoja JH-kisoja on Lahti & Lappeenranta, mutta jospa saisin yhden SM-osarinkin käytyä.

Tappelin aika pitkään tuon allaolevan blogikirjoituksen kanssa kun noi kuvat pääsiäisnäyttelystä ei kertakaikkiaan suostuneet asettumaan. Ne ei ole vieläkään kovinkaan nätisti, mutta siinä on viime vuoden saavutukset & tsemppaamiset eri näyttelyissä.

Nyt odotellaan treenikalenteria ja Lahden lappuja saataviksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti