sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Vuosi 2010

Vuoden 2010 mätsärikausi avattiin Lappeenrannassa helmikuussa ja tuloksena mätsäristä tulikin sitten SIN ja ulos sinisten kehästä. Koira seisoi mukavasti kehän ulkopuolella, mutta kehässä ei sitten niinkään.

7.3 Irwi saavutti agilityvalion arvon Lappeenrannan omista kisoista.

Maaliskuussa käytiin myös sateisessa mätsärissä, mistä ei valitettavasti kuvia löydy. Vilppu sai PUN ja ulos pienten kehässä ja itse kävin junior handler -kehässä harjoittelemassa tulevaa pääsiäisnäyttelyä sileäkarvainennoutaja Juulialla. Tästä mätsäristä ei sijoitusta.Lappeenrannan kaikkien rotujen näyttely oli kahden päivän mittainen ja molempina päivinä kävin junnuissa. Ensimmäisenä päivänä schipperke Tikun kanssa sijoituimme JH4 ja Vilpusta tuli ROP. Toisena päivänä kisasin sileäkarvainennoutaja Juulialla ja ei sijoitusta.


Kävimme myös ulkomailla Vilpun kanssa ja suuntana oli Venäjä. Kotiintuomisina oli RUS MVA titteli ja miltei luonnollisen kokoinen walesipatsas.

Toukokuu oli tyhjää täynnä ja kesäkuu toikin tullessaan sitten mätsärin. SIN ja ulos oli tämän vuoden sijoitukset, kun vuonna 2009 se oli aina PUN ja jokin sijoitus, yleensä PUN3.

Lähdin Tanskaan maailmanvoittajakoiranäyttelyyn tutun valkkarikasvattajan kanssa ja olin matkaporukan taustatukena. Kaikille mukana olleille koirille ERI.

Heinäkuussa kävin jälleen yhdessä mätsärissä tapaamassa tuttuja ja kisaamassa JH -kehässä lyhytkarvaisen collien Milkan kanssa. Tuloksena kolmesta junnusta kolmas, joten enpä oikein tiedä mitä sanoa. Hyvä sijoitus kuitenkin, kun ottaa huomioon etten ollut lk collieta koskaan esittänyt.


Elokuussa Irwi juoksi speed racessa kolmanneksi!

21. elokuuta kävin sitten viimeisessä virallisessa junnukisassa sinä vuonna ja kilpailin irlanninsetterillä. Ei sijoitusta, mutta mukava oli tutustua Irikseen ja kokea irkkusetterin esittäminen.

Elokuussa kävin kuvaamassa myös Lappeenrannan agilitykisoja Anne Lindin lainaamalla kameralla, kun oma ei lähtenyt mukaan.


Syyskuussa korkkasin sitten treenit!Ja kävin myös LPKYn JH -seuranmestiksissä ollen neljäs neljästä.

Lokakuussa kävin ensimmäiset ja viimeiset epikset sinä vuonna. Hylky meille tuolta radalta tuli, mutta hyvin meni muuten vaikka oltiin treenattu vain yksi kerta aiemmin.

Marraskuussa suunnittelin messaria.

Helsinki Winnerissä kasvattajan koira oli ROP.

MENESTYSTÄ VUODELLE 2011!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti