perjantai 14. tammikuuta 2011

Hei me käytiin Ahvenanmaalla!

Kävästiin Ahvenanmaalla, Eckerössä, agilitykilpailuissa Irwin kanssa, mutta en itse ohjannut. Lähettiin perjantaina laivalla Ahvenanmaalle ja majotuttiin sitten kisahallin miltei välittömään läheisyyteen mökkikylään joka varmasti on kesällä varsin viehättävä ja monipuolinen. Lauantaina ja sunnuntaina oli agilityratoja luvassa, ensimmäisenä päivänä kolme ja toisena yksi. Sunnuntaina odotti myös kotimatka.

Irwi toimi varsin hyvin, mutta itsestäni tuntuu, että sillä oli lihakset hieman jumissa tai muuten vain tosi väsyny olo. Irwi kuitenkin toimi radalla varsin hyvin ja ei himmaillu ennen esteitä mitenkään suuremmin joten mun lihakset jumissa -teoria ei uponnu iskään sitten. Joku sillä koiralla kuitenkin oli vialla, kun ei häkistä tullut pois sitten millään vaikka agilityrata häämötti suoraan näkökentässä... Häkin ulkopuolella oli oma normaali itsensä. Saatto se häkistä ulos tuleminen johtua siitäkin, että se on pikkasen yrmy ja hömelö kaveri ja saattaa olla joskus todella huonolla tuulella. Onneksi se kuitenkin nyt vaikuttaa hyväntuuliselta.

En muista tarkalleen ratoja, mistä Irwi tulokset sai mutta kotiin tuomisina oli: HYL x 2, 5 kontaktivirhe puomilta ja hyppysertifikaatti ja sijoittuminen kolmanneksi nollalla. Hyvä reissu oli, ei tainnut nimittäin kovin moni sertifikaatteja saada?

Mun tehtäväksi tuolla lankesi koirien kuvaaminen ja voin sanoa, että Sigman möllöputkesta ei ole oikeasti mihinkään. Canon 85mm on hankinnan ja harkinnan alaisena, joten eiköhän sellanen kotiudu kun rahaa saan pikkusen kokoon. Ei siitä puutu kun vähän yli kaksisataa euroa. Oli mulla muutakin iloa tuolla, kuin valokuvaus. Siellä mennä vilisti jos jonkinlaista bordercollien pentua ja jokaiseen niistä tuli rakastuttua ihan hirveästi. Yksi kaverus meinasi tunkasta mun kameralaukkuun itsensä ja laivassa sitten yksi tuli jalkojen juureen naama leveessä virneessä ja korvat harottaen istumaan. En kuollut siihen paikkaan enkä varsinkaan sanonut "kukas pieni ja söpö se siellä on!". En. Bordercolliet eivät tosiaankaan ole salainen heikkouteni ei...

Ja kyllä, kuvia on tulossa (bortsun pennuista..?) ja sunnuntaina odottaa Lahti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti