sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Näyttelykausi starttas

Jees mikä päivä.


Oltiin näyttelypaikalla Lahdessa n. 11.15 ja kun sisälle päästiin niin laitettiin häkki kehänlaidalle ja istuttiin sitten siinä. Soittelin sitten junnukoiran omistajalle varmasti ainakin 20 kertaa ja laittelin viestiä, mihinkään näihin en saanu vastausta ja mulle ei oltu siis sanottu, että ei aio jäädä odottelemaan tota kehää. Pienenpieni paniikki alkoi nousemaan ja kun siihen päälle sain vielä viedä valkoisenpaimenkoiran pu -kehään ni ei joo riemulla paljo ollu rajoja..

En sitten saanu sitä jh -koiran omistajaa kiinni ja pongasin sitten lk collie Noomin omistajineen kehän laidalta ja pidensin heidän päiväänsä sitten hieman eli toivottavasti mua ei ensi kerralla ammuta :)

Noomin kanssa sitten mentiikin kehään ensimmäisenä, lucky number one, ja rakastin joka hetkeä sen koiran kanssa siellä kehässä. Noomi on ihana nahka ja voisin viedä sen vaikka kotiin. Tuomari oli Kouvolasta tuttu ja teetti taas L'n jota tällä kertaa muistin harjotellakin! Ei sijoitusta kuitenkaan tänään, mutta omasta mielestä meni hyvin!


Kuvat Lotta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti