torstai 24. kesäkuuta 2010

Terveisiä Tanskasta!

Nessu nukkuu
Lähdettiin ajelemaan kohti Tanskaa maanantai-tiistai välisenä yönä ja meidän matkareitti kulki siis Turusta Ruotsiin ja Ruotsin läpi autolla lautalle joka vei sitten Tanskaan. Oltiin perillä eilen joskus iltapäivästä ja tänään oli sitten FCI 1 kehät eli valkosetpaimenkoirat käytettiin tänään näyttelyssä.

Näitäpä oli ilmoitettu sitten aika mukava määrä ja täytyy sanoa, ettei rakenteet miellyttäneet omaa silmää miltei yhtään. Selkä jumalattoman pitkä, päät aika raskaita.. Ei mun makuun sitten yhtään, mutta eipä mitään. Oli siellä nyt pari ihan nättiäkin koiraa. Mun näyttelypäivä meni lähinnä valokuvatessa valkkareita ja bordercollieita, kun sattu kehät olemaan pihalla ja aurinko paistoi. Mulla oli mukana ainoastaan toi pikkukamera, et ei sillä olis sisällä saanukkaa mitää. MM-tokoa kävin sen verran vilkasemassa, että niillä tais olla treenit just sillon, mutta ihania ja upeita koiria kyllä löytyy.

Meille tuli tänään saldoksi 2x ERI mutta ei sijoituksia. Osallistumislahjana saatiin numerolapunpidikkeet :D

Huomenna olis sitten salukien vuoro ja varmaan ite käyn sitten tekemässä ostoksia, katsomassa walesinterrierit ja jos siellä tokossakin nyt tapahtuisi jotakin.. Salukeja on sen verran reippaasti, että hyvin kerkee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti