torstai 17. kesäkuuta 2010

Takaisin koirajutuissa!


Eipä siinä mitään taukoa ollutkaan ei. Matalaa profiilia on pidetty ja oon lukenut muiden koiraharrastajien blogia ja toivonut, että tulisi jonkunlainen treeni-inspiraatio tai vastaavaa.. On muuten ollut hyvin huono koiraharrastuksen aloitus tältä vuodelta, agilitykisoja (vir. ja epävir.) takana tasan nolla. Koiranäyttelyitä ja mätsäreitä ollaan käyty sentään muutama, mutta nekin oli alkuvuodesta eli tosiaan ollaan pidetty aika pitkääkin taukoa siinä välillä. No mutta kumminkin, pongasin eilen SAPEKOn mätsärin Lappeenrannassa ja kerrankin mulla ei ollut muuta tekemistä ja muutenkin sopi.

Mätsäri alkoi ehkä hitusen myöhään, mutta eipä paikalle tullut mitään hirveätä ryysistä. Isoissa taisi koiria olla joku 15-16 kappaletta ja muissakin luokissa oli aika vähän. Yleensähän mätsäreissä on jotain lähemmäs 30 koiraa isoissa.. No joo, meillä meni ihan ookoosti. En tajua, että miten saan koiran seisotettua paremmin kehän ulkopuolella kuin kehässä. Mielestäni en jännitä yhtään kehään menoa, se menee miten menee, mutta jotenkin aina se koira seisoo paremmin siellä ulkopuolella. Parina meillä oli enkkusetteri Diiva ja Diivalle menikin sitten punainen nauha. Meillä meni liikkeet todella todella hyvin, mutta seisotus oli tuossa kehässä jotakin aivan järkyttävää..


Sinisten kehässä sitten kumpikin meni nappiin, mutta ei tuomari tykännyt taaskaan valkkareista. Paikalla oli kolme valkoistapaimenkoiraa jotka kaikki saivat sinisen ja kaikki heitettiin ulos. Tässä vaiheessa sanottakoon, että yksi ei osallistunut ollenkaan sinisten kehään. Ei voi minkään, taisi olla tuo tuomari joskus aikaisemminkin meillä eikä sijoitusta tullut silloinkaan yhdellekkään valkkarille.

No mutta, kohta sitä lähdetään maailmanvoittajakoiranäyttelyyn Tanskaan ja sen jälkeen onkin sitten vuorossa möllitoko :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti