keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Mätsäri JH3/3

Kävin tossa viime sunnuntaina pyörähtämässä mätsärissä ja sain lainaan Annin lyhytkarvaisen collienartun, Milkan. Milka oli hyvin mukava tuttavuus ja toteutuipa haave nahkacollien esittämisestäkin tässä samalla =) Nahkakehän laidalla olen seisoskellut hyvin paljon, joten perustiedot tälläsen handlaamisesta oli tiedossa joten uskalsin ottaa haasteen vastaan.

Junior handleriin osallistui tällä kertaa 3 ihmistä, minä, kaverini Nina ja japaninpystykorva Timi ja tyttö kultaisennoutajan kanssa. Me oltiin "lucky number one" ja mun mielestä seisotus meni ihan hyvin, tosin vaikea sanoa kun seisoo itse melkein koiran vieressä, että miltä se kauempaa näytti. Liikkeet oli, taas, aivan upeat ehkä parhainta tässä esiintymisessä. Milka väisti vähän tuomaria, no eipä siinä, koirasta tiukka ote ja meni se jotenkin. Tämä pudotti sijoitusta ja me sijoituttiin kolmansiksi. Nina tuli Timin kanssa toiseksi ja kultsu voitti. Onnea!

Seuraavaksi pitäisi päättää, että menenkö katsomaan SM tokoa 2 päiväksi vai sunnuntaina mätsäriin ja lauantaina tokoon.. Mhh, hankalaa :)

// Haha ilmotin itseni Kouvolaan viralliseen junnuhandlerikisaan ja kilpailen irkkusetterillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti