sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Voiko olla tottakaan, Lappeenrannan rallytoko 17.5.


Tuo koira on ihan uskomaton!

Tänään oli Lappeenrannassa virallinen rallytokokoe. Imatraan kokeeseen verrattuna hieman vallattomampaa menoa, mukaan tuli muutama haukku ja vähän haahuilua. Kontrollivirheitä ja loppupisteet 92 pistettä! Supertyttö!

Palkintojenjaossa kirjan olisi pitänyt tulla hyvissä ajoin ennen tuomarin suosikin ja kolmen parhaan palkitsemista, mutta arvatkaas mitä. Vilppu oli toistamiseen tuomarin suosikki! Tuomarin sanoi palkitsemisen jälkeen, että pitää Vilpun nauravaisesta ilmeestä radalla. Tähän tuhat ja yksi sydäntä,♥.

 

1080p HD taas kerran :)
________________

Tuosta Vilpun vierasesineestä. Se oli sitten kumminkin se konginpalanen ja onneksi tuli luonnollista kautta pihalle, vaikka kerettiin jo pelkäämään pahinta. Loppu hyvin, kaikki hyvin!

Anne 9. toukokuuta:
Nyt selvisi syy Vilpun oireilulle, se tuli äsken ulos pökäleen mukana. Syy ei ollut ruoho, vaan Kong kumilelun palanen, jonka Vilppu söi 29.12.14! Oksennutin koiran silloin lääkkeillä, kun huomasin palan irronneen ja Vilppu oksensikin toisen palan ulos, mutta toinen n puolen pikkurillin pään kokoinen pala jäi sinne. Ajattelin, että niin pieni pala tulee ulos luonnollista tietä. Vaan eipä niin käynytkään, pala on jäänyt köllöttelemään mahalaukun pohjalle ja lähtenyt nyt kuukausien kuluttua kulkeutumaan ohutsuoleen ja siitä edelleen paksusuoleen ja tänään vihdoin pihalle. Pala on turvonnut matkan aikana moninkertaiseksi! Mutta vitsi että mie oon iloinen, että tää päättyi näin ja Vilppu selvisi ilman leikkausta. On miulla vaan reipas karvainen kaveri, joka ei pienistä vingu ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti