sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Linnojen agilityviikonloppu 27.-29.3.2015 Osa 2.

Lauantaina päivä alkoi allekirjoittaneen osalta Teemun opeissa kuunteluoppilaan roolissa. Tarkoituksena oli hakea hieman vinkkejä möllitason ryhmästä oman pennun agioppeihin, ja jotain pientä itseasiassa jäikin mieleen.

Vilpun vuoro oli Niinun iltapäiväryhmässä ja saatiinkin aika hyviä vinkkejä! Vilpulle ehdottomasti lelupalkkaa enemmän ja paljon enemmän revitystä aikaisemmasta. Niinu leikitti Vilppua hihnaan kiinnitetyllä narupallolla, ja koira oli ihan myyty. Helposti näemmä valloittaa tuon koiran sydämen ;) Erinomaisena ideana kyllä otetaan vastaan se, että enemmän narua pallossa antaa koiralle "voiton tunteen" pallon "voittamisesta" päästessään välittömästä läheisyydestä pois, mutta koira on silti ohjaajan kontrollissa.

Ratapätkääkin päästiin tekemään leikittämisen välissä ja kyllähän se terrieri sinne radalle vaan taipui. Ei ihan ongelmatonta ollut, joitakin kohtia käytiin aika pitkäänkin, mutta mahtui treeniaikaan myös ihan pätevää menoa! Eihän sitä rataa ihan loppuun asti saatu, mutta tästä on hyvä jatkaa taas eteenpäin. Vilpulla vaan vähän taisi jalat painaa, kun aamun verryttelylenkki hoidettiin peuran perässä, onneksi saatiin suhteellisen nopeasti koira takaisin karusta!

Itse hallilla suurin piirtein seitsemän tuntia viettäneenä näki aika paljon ja ehkä jotain pientä imeytyi myös Niinun treeneistä mieleen. Ihan mukava päivä kaiken kaikkiaan ja kyllä vaan niin on, että tämä haluaa agikentille just nyt eikä kohta.

Tässä vielä "äänetön" kooste niistä onnistumisista! :) Video on saatavilla 1080p HD:nä.


Sunnuntaille kalenteriin tulikin palmusunnuntain sijaan pentusunnuntai. Tässä on uusi tulokas ja vauhtia on siunaantunut kiitettävästi. Tosin, virallinen nimi viittaa Lamborghiniin, niin mitäs muuta voisikaan odottaa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti