keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Varaslähtöpossu!

Lappeenrannan iltakisat takana. Radoilla yhteisenä piirteenä useat takaakierrot, ei mitään ongelmaa Vilpulla. Ainut vaan, että meidän pieni possu varasti (!!??) hyppyradan lähdössä oikeaan suuntaan, ja toinen estehän oli siis takaakierto, joten potentiaalinen hylkypaikka, mutta mitäpä vielä! "Mamma on täällä hypyn takana, ehkä se siis pitää kiertää!"

Agilityradalta Vilpulle kieltovitonen, hieman yliaikaa ja sijoitus 8.
Hyppyradalta Vilpulle harmittavasti yliaikaa alun varastamisen takia ja sijoitus 5.

Juoksun jälkeen liikutaan kuin täi tervassa, mutta tasaisen varmaa suoritusta odotettavissa SM:iin. Aikavirheetkin voidaan selitellä eilisiltä radoilta kiellon korjauksen ja alun säätämisen piikkiin, ohjaaja ei siis tiennyt, onko koira ylittänyt ensimmäisen esteen vai ei ;)

Hyvää harjoitusta oli eiliset valokuvaamiset uuden rungon kanssa. Hyppyradat on vaan hieman turhauttavia kuvata, mutta kai ne jotenkin onnistui. Tämä välikappale tähän siksi, että walesi.kuvat.fi löytyy nyt Facebookista!

Irwi kävi fiilistelemässä kisatunnelmia, ja varsin pirteä herrakoira oli vastassa. Irwi pongasi minut jo vaikka kuinka pitkän matkan päästä, vaikka kuuloahan sillä ei enää ole. Supermies, tuli hyvä mieli nähdä Irwi niin virkeänä olosuhteet huomioon ottaen.

Supermies keinulla! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti