sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

AGILITY SM 2014

SM-kisareissu starttasi perjantaina kohti Hakametsää ilman mitään kiireitä. Viukia ei oltu ilmoitettu iltakisoihin, mutta tarkoituksena oli käydä kisapaikalla nopeasti totuttelemassa uuteen ympäristöön - agilityä kun ei järin ole muissa kuin kotikisoissa kisattu. Kisapaikalla Vilppu oli kuin mikäkin ilmapallo, melu korvia huumaava ja hieman jännä tilanne!


Lauantai-aamuna kisapaikalla oli täysin eri koira, ja niin se Vilppu vaan sinne lähtöviivalle istutettiin. Alku hyvin, A:lla tuli pieni maisemanvilkuilutauko (?!) ja kontaktivirhe. Kepit hienosti. Takaakierrolla tössähti, väärään suuntaan se eli HYL. Okserilta tippui rima, eli 10 se olisi tuloksena muuten ollut. Supertyttö!!

 

Didi radalle, ja hieno nolla. Tässä vaiheessa oltiin ennen kolmatta kierrosta kuudensia. Valitettavasti Lilolle HYL, joten tulosta ei meidän joukkueelle tällä kertaa. Ankkuri-Kiialle 15. Nätit radat kaikilta joukkuelaisilta, hyvä hyvä!

Jännättiin sitten maksien ankkureista Lappeenrantaa, vaikkei tulokseen ollutkaan mahdollisuutta, sekä Savitaipaleen Savitassuja. SATAlle upeasti sija 11.!! Onnea Tiina, Tiia ja Sampo! Upeita ratoja!

Lappeenrannan minit nakuttivat tuloksen, sija 29.
Sunnuntaina yksilöissä sitten Lappeenrantaan kultaa, medeissä Ari Partti & Kafi nappasivat kultamitalin huikean nousun jälkeen! Onnea!

Kuvaajalla kamerassa reippaasti noin 2000 kuvaa, lauantain 8h nonstoppi irtisanoi oikean käden sormet työstään, joten sunnuntaina valitut palat yksilöistä ja kotimatkalle :) Naamakin paloi hieman salakavalasti...


Kuvien muokkaamisessa meni sellaiset kepeät 6h. Erityisesti joukkuekuviin olen tyytyväinen, yksilökuvat on vähän sinne päin, kun tarkoitus oli tosiaan katsoa ne valitut palat sieltä ja lähteä kotimatkalle. Varsinkin, kun Vilppu oli odottelemassa autossa, niin ei kehdattu kauaa olla. Siispä minun koirashoppailut olemattomissa, mutta Vilppu sai eilen valikoida vinkuvan geelipallon ja lisäksi napattiin matkaan lätkä sekä maailmapallo.

Huomenna jatketaan kuvailuja, kun Rape, Kuru ja Doni pääsevät linssin eteen.


2 kommenttia: