maanantai 26. elokuuta 2013

Uskooko kukaan ilman kuvamateriaalia?

Jätä kamera kotiin ja menetä tilaisuus tallentaa jotain, mikä lämmittäisi mieltä vielä jatkossakin.

Vilpun koirakaverikontakteja käytiin tänään laajentamassa australiankelpie Donia kohtaan tässä  vähän matkan päässä metsässä. Pakattiin koirat autoon ja ajettiin metsän keskelle, ja kävelytettiin koiria hieman hihnassa aluksi ja päästettiin ne irti pellolla. Koska allekirjoittanut lähti mukaan vain seuraamaan tilannetta, niin aivan hyvin sen kameran olisi voinut ottaa mukaan.

Pellolla Vilpun ensimmäinen kommentti oli kohti syöksyvästä kelpistä luokkaa väkväk, mikä sinä olet ja miksi sinä tulet minun luokseni? Lähinnä tosiaan kommentointia, ehkä hieman kokeilua, että mites reagoit jos räksytän sulle hieman. Onneksi Donilla on niin pitkät jalat, että tuollaisen pikkuterrierin jättää kauas taakse ja molemmat lähtivät touhuilemaan omia juttuja.

Käveltiin metsäpolkua sitten matalaan järven rantaan, ja eipä peltokommenttien jälkeen Vilpulta järin mitää enää tullut. Heiteltiin Donille keppiä, kun Donista oli ihan tyhmää vain tönöttää keskellä järveä :D Vilper pidettiin silloin kiinni, mutta laskettiin sitten irti ja tässä tulee se kohta, minkä kameralla olisin toivonut ikuistavani. Vilppu haki Donia leikkiin, häntä heiluen ja mitään ääntä päästämättä! Hieman kaksikko sitten juoksikin, mutta Doni ei ihan tajunnut Vilpun leikkiyritystä. Kävipä kaksikko vielä metsän puolella pongailemassa oravaa, tosin oravan sukua oleva Doni sen sieltä vaan löysi.

Ehkä seuraavalla kerralla! :) ♥

Mainitsinko jo, että Vilppu on ilmoitettu konekarhutestiin? Sinne ollaan menossa katsomaan, miten tuo ärrieri reagoi karhuun. Videokamera tällä kertaa lähtee taatusti mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti