sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Putkihässäkkää

Päähänpiston seurauksena suunnattiin tänään Irwin kanssa epiksiin. Vilppu oli äitin kanssa menossa muutenkin menossa ni ajattelin, että lähdetään kokeilemaan onnea :D Meidän edelliset treenit oli elokuun alussa ja siltä se meno näyttikin. No, ensi kuussa alkaa treenaaminen ja huhtikuussa Lappeenrantaan kisaamaan. Hehee...


Kootut selitykset:
Alku meni ihan ok, olin ajatellut jo ettei meillä tule onnistumaan kakkoshypyn takaakierto. Sain sen kuitenkin toimimaan ja kahden mutkaputken ollessa vierekkäin oli toinen mahdollinen hylkypaikka. Me ei otettu hylkyä siitä, mutta otettiin hylky kohdassa mitä en ollut edes ajatellut. Eteenpäin mentiin pakka ehkä hippusen sekaisin. Otettiin upea puomikontakti, sitten Irwiltä loppu hermo ja lähti hyppäämään väärän hypyn. Otin takas puomille ja jatkettiin seuraavaksi nätisti kepeille, kunnes jäin jälkeen pujottelussa ja Irwi päätti oikasta. Kepit otettiin alusta, pysähdyttiin keinun kontaktille, suihkastiin putkihässäkässä väärään putkeen ja mentiin loppuun asti enemmän ja vähemmän kauniisti.

Vilppu otti ainoana tuloksen medi 2-3 luokkalaisten radalta pienellä yliajalla ja keppivirheellä. Nyt on hyvä jatkaa ensi viikonlopun virallisiin, itse vain kannustusjoukoissa.

Tack kuvaamisesta Veera :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti