sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Take three, action!

Kahden päivän mätsäriputki on nytten ohi ja huomenna jatketaan speed racella.

Eilen Savitaipaleen mätsärissä valkoisen paimenkoiran Nessun kanssa isojen sinisten 2.! Nessun kanssa meni tosin hyvin kehä ja ei varmasti käynyt punainen nauha lähellä, mutta sininen saatiin silti. Tapasin myös maailman hurmaavimman pennun Ginkon joka oli sinisten pentujen jollakin sijalla, meni ohi oman kehän vuoksi.

Seisoo huonosti...
Tänään sitten suunnattiinkin Lauritsalaan mätsäriin ja sain Juulilta upean herrasmies Taavin lainaan junnuihin sekä sain vielä esittää Taavin isoissa koirissa. Junior handleriin osallistujia oli viisi ja kolme palkittiin eli kahdelle osallistujalle sanottiin kiitos ja me ei Taavin kanssa oltu siinä ryhmässä. Ida vaihdatti sitten koiria ja mulle tuli kultsunarttu Nella/Netta lainaan mikä meni ihan ok vaikka varmasti huomas että vaikeuksissa oltiin -> koira hieman omistajansa perään. Ida sano kaikille yhteisesti että kannattaa kattoa mitä tuomari näyttää (näytti siis kolmion väärinpäin ja oikeinpäin joillekin). Oltiin sitten Taavin kanssa JH3 ja muiden sijotuksista en ole niin varma.

Mut laitettiin sitten handlaamaan vielä samojedipentu Roki sinisissä pennuissa kehien mennessä päällekäin ja me käytiin Rokin kanssa hakemassa SIN3. Juuli oli esittäny Rokin siis aiemmin. Ginko -valkkari oli punaisten saaneiden 1 eli siis PUN1 ja pääsi BIS-kehään, josta kuitenkin ulos. Taavin kanssa mentiin ja parina taisi olla norjanharmaahirvikoira ja me saatiin sitten Taavin kanssa sininen nauha. Oltiin kuulemma tuomareiden suosikkeja ja oltaisiin sijotuttu sinisten kehässä, mutta pienen kehän vuoksi synty aavistuksen rähinää. Tuloksena SIN ei sij. Juulin narttu Hilma sen sijaan sai punaisen nauhan ja oli loppuen lopuksi koko mätsärin BIS1. Veeralla meni Kallen kanssa hyvin, saivat sinisen nauhan ja olivat BIS3.

Kiva päivä, kiitoksia seurasta ja Juulille vielä kerran koiranlainasta! Ehkä musta vielä sammarihandleri tulee ;)

Kai mulla olis kuviakin BIS-kehästä ja videota omasta suorituksesta isojen kehässä, mutta yritän laittaa ne vasta hieman myöhemmin. Kirjotus on sekava kyllä, mutta toivotaan että saatte selvää. Illalla sitten kannustetaan Leijonat voittoon eikö!!

© Jenni K.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti