perjantai 6. toukokuuta 2011

Ikää voisi olla n. 5 vuotta!

Sen verran vauhdikasta menoa, superjättiloikkia ja taitavaa kuulolla oloa oli tänään treeneissä ja aikaisemmin metsässä! Irwistä ei kyllä yhtään huomaa sen "vanhaa" ikää mikä on loistava juttu, toivottavasti Irwi pysyy tälläisessä kunnossa jatkossakin.

Tänään oli siis ensimmäiset treenit Leenan ohjauksessa ja mulle jäi todella hyvä maku suuhun koko päivästä jonka Irwin kanssa olin puuhastellut. Aloitettiin treeni tekemällä kahdeksikkoa ja vähän lepsusti aloitin kun ajattelin sen olevan piece of cake kun sitä olen kotipihalla sen verta paljon pyörittänytkin. Eipä kyllä ihan ollutkaan itsestäänselvyys mutta napakkuutta alkoi löytymään ja suoritukset paranivat loppua kohden. Esteitä Leena lisäsi pikkuhiljaa ja ihan hyvin meni. Kontaktit olivat loistavat ja yhteistyö toimi tällä kertaa. Pikkasen haahuilua oli radan jälkeen, mutta ei niin pahasti kuin ennen.


En nyt muista kamalasti mitään tuosta treenistä enkä varsinkaan niitä ratoja. Laatikossa ne kaksi estettä joilta lähdettiin. Osaatte varmasti itsekin muodostaa jotakin näistä esteistä :D Avaa suuremmaksi:Tokoiltiinkin hieman tänään! Irwihän ei varsinaisesti ole mikään tokokoira eli siltä ei ole koskaan vaadittu esim. tiettyä paikkaa seuraamisessa tai sivulle tulossa. Ajoittain koira osuu täydellisesti oikeaan kohtaan mistä tietenkin heti seis ja palkka (palkka tosin tulee minkä tahansa suorituksen jälkeen). Seuraaminen on seuraavassa kuvassa ihan järkyttävä, mutta treenien jälkeen alkoi löytyä paikka ja seuraaminenkin oli tiiviimpää! Kyllä me tästä vielä jotain kehitetään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti