torstai 21. huhtikuuta 2011

Ruoho on vihreämpää aidan toisella puolellaAlkuvuoden Koirammessa (tammikuu 2011) oli koirablogeista juttua ja jo silloin ajattelin kirjottavani pientä yhteenvetoa itsekin, mutta se nyt jäi. Ajattelin tähän postaukseen sen nyt heittää, sillä en viitsinyt ihan yksikseen hehkuttaa sitä, että pääsin agitreeniryhmään! Blogin henki tulee siis vaihtumaan perintylsistä mätsäri- ja näyttelykertomuksista sitten hieman treenimäisempään suuntaan.. Mutta joo alotetaan!

Koirien blogi tuli mulla mukaan pari vuotta sitten, kun ajattelin, että omista koirista on helppo kertoa. Aluksi piti olla mukana enemmän treeneihin painottuvaa juttua, mutta sitten mun treenit syystä tai toisesta taukosivat ja blogi jäi lähinnä vaan koiranäyttelykertomuksille ja satunaisille hehkutteluille avoimeksi temmellyskentäksi. Koen blogin olevan myös esim. Vilpun kasvattajalle tai siskon Pepin omistajalle hyvä väline pitää yhteyttä. Terveisiä vaan!


 Blogiin oli tarkoitus ensin kerätä treenivinkkejä, treenijuttuja, kisajuttuja tosin pääpainona agility. Junior handler tuli kuitenkin mukaan ja näyttelyissäkin alettiin taas Vilpun taloontultua käymään, joten nämä saivat kanssa pienen roolin blogissa. Tämä on blogin kolmas eri osoite ja tällä osoitteella luulen pysyvän kauan, vaikka joskus varmasti mieli taas tekisi vaihtaa puhtaalle pöydälle.


Kun vanhoja blogeja kattoo, jotka muuten ovat tämä ja tämä, huomaa kyllä tuon muutoksen varsin hyvin. Aloitin koirien blogin pitämisen siis vuonna 2009 tammikuussa eli onhan tässä jo hyvä tovi tullut kerrottua näiden koirien elämästä. Hirveällä vauhdilla sitä ollaan kaikenlaista koettu!

Luulen, että nykyiset kävijämäärät saattavat joskus lähteä nousuun joten kiitoksia paljon niille, jotka ovat tänne eksyneet! Saattepahan nähdä minkälaisia kertomuksia sitä vielä ensi kesänä ja varsinkin ensi syksynä tulee ;)

Agilitykuvat © Viktoria M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti