sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Pyöräytetään setteri karuselliin näin

Tänään oli sitten toinen junior handler -päivä ja mulle myös viimeinen. Huomenna olisi ollut vielä yksi kisa, mutta jätin suosiolla väliin.


Alkuperäinen junnukoira saikin yllättävän menon juuri tälle päivälle eli mulla meni koira vaihtoon. Onneksi tutuilta löytyy jos jonkinlaista karvaturria ja hihnan päähän nappasinkin sitten setterin. Kerkesin eilen illalla jo miettimään, että onpa mukavaa jos siellä on jollakulla muullakin setteri niin tietenkin oli.

Tuomari laittoi junnut kyllä koetukselle ja nuoremmissakin vaihdettiin koiria ja tehtiin valsseja. Eipä tullut sitten Diivan kanssa treenattua näitä, mutta onneksi ei tarvinnutkaan. Puhtaasti omiin töppäilyihin kaatui tämän päiväinen eli tuloksena ensimmäisenä ulos... Onneksi, sillä olisin läkähtynyt kuumuuteen jos olisin kehässä vielä joutunut pitempään olemaan.

Tuomari pyöritti handleria seisottaessakin ja pyysi näyttämään hampaat. Kyseli myös onko oma vai lainakoira sekä ikää yms. perusjuttuja. Hampaiden näyttäminen mulla kusas ihan kunnolla ja liikkeessäkin olisin voinu tsekata missä se panta oli sekä sen, että miten juoksutin ällän.. Muuten meni varsin hyvin ja oon ihan tyytyväinen suoritukseen, varsinkin kun Diivan kanssa en ollut koskaan ennen näyttelyjuttuja treenannut.

Kiitos Idalle Diivan lainasta ja onnea menestyneille tänään! :)

© Veera K.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti