sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

ROP & 4. sija vanhemmissa junnuissa!


Menin näyttelypaikalle aamulla joskus puolen yhdeksän maissa kaverin kyydillä, kaverilla oli siis suomenlapinkoiranarttu kehässä. Katselin sitten heidän suoritustaan ja kuvailin jotakin satunnaisia kuvia, lähinnä bordercolleista ja pehkoista. Vilppu ilmestyi paikalle joskus yhdentoista maissa ja laitettiin sitten leiri pystyyn ja mie jatkoin kuvailemista. Vilpun kehä alkoikin ja vastassa oli valioluokan uros High Voltages Xzibit.

Tuomari katsoi tosi tarkasti liikkeitä ja sijoitti meidän Vilppusen ROPiksi!! Arvostelussa kehuttiin koiraa, mutta kaulaa saisi kuulemma olla enemmän.. Löytyyhän siltä sitä kaulaa, mutta viehe pitäisi olla. Toisin sanoen kasvattajan pitäisi esittää Vilburt. Ryhmäkehässä ei tapahtunutkaan sitten yhtikäs mitään erikoista. Kuvia Vilpusta tulee sitten joskus ;)

Junnukehään mentiin noin parin minuutin seisomaharjoittelulla ja onneksi ollaankin harjoiteltu viime syksyllä mätsärissä. Oli ihanaa olla Tikutakutikkarin kanssa kehässä, tykkäsin tosi paljon! Me sijoituttiin sitten vanhempien neljänsiksi!! Eka virallinen junnusijoitus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti