torstai 23. huhtikuuta 2015

Kotka 23.04.2015


Ajeltiin tänään pieni roadtrip Kotkan iltakisoihin, jossa tänään pelkästään medi kolmosille kolme rataa. Tuomarina Janne Karstunen ja pakko todeta, että ihan loistavat radat oli Janne kisaajille tarjoillut! Olisi niin tehnyt mieli päästä juoksemaan itsekin, mutta laitetaanpa treenimappiin ja treenataan joskus ;) Kotiinkin päästiin jo ennen kymmentä, että iso kiitos järjestäjille jälleen kerran loistavasta kisapäivästä!

Ensimmäiseltä agilityradalta saatiin tuttu tasaisen varma nollatulos, jolla oltiin sijalla kymmenen. Rata alla ja jälleen 1080p HD:nä tarjolla :)


Toiselta agilityradalta tuli valitettavasti puomilta kontaktivirhe, tällä sijoituttiin viidensiksi. Jos jossittelisi, niin nollalla sijoitus olisi ollut kolmas... ;) Superlikka, sillä iso osa otti hylyn tältä radalta.

Viimeinen rata oli hyppäri ja siltä saatiin päivän toinen nolla, sijoitus oli kahdeksas. Tällä radalla Vilppukin sai jostain lisää vauhtia ja teki kyllä hienon nollatuloksen! Tämäkin rata nähtävissä alta. Räyhäystasokin laski.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti