torstai 13. marraskuuta 2014

Kyllä koira aina koulutyön voittaa

Tältä päivältä oli peruttu enkun luennot, joten totesinpa sitten toisenkin kolmen tunnin luennon "turhaksi" (Excelin alkeita, ne on vielä hallussa!) ja tämä päivä oli sitten vapaapäivä. Ja mikäs virkistäisikään paremmin monen kuukauden kouluputken jälkeen kuin päivähoitoon tullut koira!

Vähän rapanen ja asiaan kuuluva päivähoitokassi :D

Donin kävin noutamassa vähän ennen kahdeksaa alaovelta päivähoitoon. Tarkoitus oli jatkaa vielä unia, höpöhöpö. Kaikista eniten jännitin postimieheen reagointia, tulee vähän jälkeen yhdeksän. Onneksi rapun äänet kuuluu suht hyvin, joten ei päässyt minua yllättämään ;) Donilta matalaa murinaa epäilyttävälle postipatelle, lopetti samantien kiellosta :) Fiksu eläin, pelkäsin nimittäin jotain haukkukonserttia...

No, kun ei siitä nukkumisesta mitään sitten tullut, niin lähdettiin jo kymmenen maita ulos pihalle. Vähän se satoi lunta ennen lenkkiä ja vähän lenkilläkin, mutta ei siitä maahan oikein mitään jäänyt. Käytiin tutkailemassa linjan vieressä meneviä metsäpolkuja ja sieltä löytyikin tosi kivoja polkuja. Olisi varmasti löytynyt enemmänkin, jos olisin malttanut pysyä siinä päässä linjoja :D Lähdin seikkailemaan yliopistolle päin, ja no... Siihen asti oltiin ihan kuivia! Päätettiin vaihtaa asfaltille ja painella takaisin kämpille :)

Pienen leikkihetken jälkeen Doni rauhoittui makaamaan. Donin piti olla täällä neljään, mutta Veera pääsikin jo kahden kolmen välillä :)

Jospa nyt jaksaisi keskittyä koulussakin, kun on vähän saanut rentouduttua. Taitaa olla niin, että kohta tarvitaan viikottaista päivähoitokoiraa, oli sitten kuka tahansa. Tai sitä pentua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti