sunnuntai 12. lokakuuta 2014

We made a promise to never get old

Sitä mennään kohta ja kovaa, Vilpulla vaihtuu nimittäin treenipaikka!Uusi, kohta vanhaksi jäävä, ryhmä ei ollut ihan se ongelmaton muutos kuluneena syksynä. Aikamoista takapakkia otettiin muutama viikko sitten, kun Vilpun kimppuun hyökkäsi lenkillä irtokoira. Mitään sen pahempaa ei kuitenkaan käynyt, mutta koiran luotto siihen, ettei kukaan tule luokse otti kyllä pienen kolauksen. Tämä on heijastunut myös treeneihin, tosin vaikutusta on varmasti myös enteilevillä juoksuilla.


Mitäpä muuta oikeastaan. Allekirjoittanut sai ensimmäisen kansikuvansa perjantaina Border & Kelpie Uutisiin! Kuva on yksi suosikeistani, joten paremmin ei olisi voinut sattua. Lisäksi on tiedossa muitakin kuvajulkaisuja tälle syksylle, ulos on tullut jo Lappeenrannan Agilityurheilijoiden ja Lappeenrannan Palveluskoirayhdistyksen lehdet. Muutamia odotellaan vielä :)

Omaan kämppään muutto meni pieniä vastoinkäymisiä lukuunottamatta aivan loistavasti. Tulee kyllä päivittäin mietittyä, että koira toisi kyllä aivan loistavaa seuraa ja rytmitystä arkeen. Nyt, kun tulevan periodin lukujärjestys on ulkona, niin olisi sinne ihan helposti saanut pennun tälle syksylle ujutettua, mutta alkuperäiseen suunnitelmaan on sen verta asennoiduttu. Pentukuume on niin älytön. Kuka lahjoittaisi kärsivällisyyttä? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti