keskiviikko 19. joulukuuta 2012

19th December, jaiks!

1. Kuinka päädyit juuri kyseiseen koiraan?

Walesinterriereitä on ollut syntymästäni lähtien, joten en valitettavasti osaa sanoa miksi juuri walesinterrieri. Irwin syntyessä vuonna 2002 en juurikaan muista pennuista mitään, mutta Vilpun syntyessä 2007 muistan jo hieman paremmin. Vilpulla on veli ja sisko, ja tuohon aikaan haimme narttua Merrin, Juulian ja Irwin seuraksi.  Vilppu miellytti jo alusta lähtien ulkonäöltään, vaikka mustia pieniä rotanpoikasia nämä tuohon aikaan vielä ovat.2. Onko koiraharrastus sinulle välineurheilua?

No... Suosin tiettyjen brändien tuotteita sekä koska koiraharrastukseeni liittyy myös valokuvaus niin sen vasta voisin todetakin olevan välineurheilua! Eli kyllä, vaikka koiraurheilut vaihtuukin taustajoukkoihin kannustamaan.

3. Mikä on koirasi pahin tapa?

Se, että ne käyttää tassujaan ja jalkojaan aivan kaikkeen... Vilppu tässä yksi päivä kirjaimellisesti löi mua :D Ja kerjääminen ehdottomasti. Sekä se, että parempiin suihin häviää pöydälle jääneet ruuat.

4. Minkä rotuisen koiran haluaisit vielä, miksi?

No, tää ei tule kenellekään yllätyksenä, että haluaisin paimenkoiran. Tosin mielipide saattaa vaihdella aika useastikin, että minkä niistä :) Eiköhän se seuraava ole kuitenkin walesinterrieri, vink vink!

5. Kolme adjektiivia, jotka kuvaavat parhaiten koiraasi?

Hauska, leijonamainen, rieska-/jouluhullu = Vilppu
Hönö, rämäpää, vinkulätkähullu = Irwi

6. Mitä harrastat koirasi kanssa?

Vilppu treenaa äitin kanssa agilityä sekä on rallytokoillut.
Irwi taasen viettää ansaittuja eläkepäiviään agilityn saralla.

Taitaa siis olla, etten treenaile omien hauvojeni kanssa itse yhtikäs mitään... Katsotaan ensi vuonna, vink vink!

7. Millaisia ovat koirasi lempilelut?

Vilpun mielestä röhkösika on aivan IIIHANA! Jouluna Vilppu saa samanlaisen röhkivän leopardin, luultavasti sekin on aivan IIIHANA! Myös tiikeripallo on loistava. Irwi taasen tykkää vinkuvasta karvalätkästä ihan hirveesti, myös muut vinkulelut on mieleen. Riistalelu kanssa silloin kun se oli vielä ehjä, eli myös vetolelut kelpaa :)

8. Millaista ruokaa syötät koirallesi?

Nappulaa, joskus jotain muutakin.


9. Missä koirasi nukkuu yöt?

Sängyssä, lattialla, häkissä (ovi auki, tietysti!), sohvalla, nojatuolissa...

10. Kuinka paljon ulkoilutat koiraasi päivässä?

No tuota... Itseasiassa olen itse aika harvoin koirien hihnanpäässä, mutta yleisesti metsälenkkejä tai jäälenkkejä sekä tavallisia hihnalenkkejä. Määrästä en oikein osaa sanoa, kun Irwi ei tässä taloudessa asusta.

11. Käytätkö koiraasi koirapuistossa ja mitä mieltä olet niistä?

En.

Vapaa haaste, tehköön ken uskaltaa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti