lauantai 28. huhtikuuta 2012

Hiljaiseloo

Me nyt ollaan oltu todella hiljaiselolla muutenkin kuin blogin puolella. Valokuviakaan en ole juuri napsinut, vaikka nuo lumet ovat lähteneet, mutta en tykkää yhtään ruskeanharmaasta taustasta.

Ja se sanoo mua näädäks! :(

Oon sunnitellut seuraavat kisat vasta toukokuun loppuun eli en oo Irwin kanssa käynyt kisojen jälkeen treenaamassa kertaakaan, joten treenipostauksiakaan ei ole tämän vuoksi tullut. Irwi on menossa huomenna Mikkeliin kisoihin toisen ohjaajan kanssa, eli sieltä tulee varmaankin sitten videomateriaalia iltapäivästä.


Äitin kanssa tänään mietittiin, jospa alkaisin treenaamaan Vilpun kanssa ryhmässä sen ajan, kun äiti kävelee keppien kanssa. Mulle Vilpun ohjaaminen on varsin vierasta ja en tiedä, miten meillä sujuisi agilitaaminen häiriön alla. Takapihalla me ollaan höntsäilty jotakin satunnaisesti, mutta siihen se on vähän jäänyt.

Huono bloggaaja ei kertonut toisesta Lappeenrannan kisapäivästä mitään, mutta Vilppu sai ensimmäisen nollansa ollen kolmas ja me otettiin Irwin kanssa agiradalta kontaktivirheitä kympin verran.

Parin viikon päästä ollaan sitten Tampere KV:ssä junnukehässä, iik! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti