maanantai 2. huhtikuuta 2012

Aurinko paistaa ja lunta sataa

 Sori taas näyttelypäivityksestä! :(

Käväsin siis siellä Starkin mätsärissä varsin pikaisella visiitillä eli lähdin oman kehän jälkeen melkein heti. Tuonne mätsäriin oli tullut ihan huimasti koiria, mikä on ihan hyvä juttu, mutta onneksi sain huokaista helpotuksesta kun itsellä oli vain junior handler -kehä. Junnuissakin oli jopa poikkeuksellisen paljon osallistujia :)

Pongasin sitten Tiinan ja kävin kysymässä Axlia lainaan. Hipsittiin Aksun kanssa sitten odottelemaan vuoroa ja pyysin sitten Ellalta meille salaisen aseen eli nakkia, kun mun herkut ei oikeastaan kiinnostaneet. Olin tätä jo vähän aavistellutkin, mutta kelpasivat kumminkin. Ahtaaseen tilaan jouduttiin, mutta seisottiin ihan kuitenkin hyvin ja Axl päätti välillä hyppiä sylkkäänkin: "MIKS ME EI TEHDÄ MITÄÄN! :(". Vähän luulen, että meidän suoritus kariutui siihen kolmioon kun oltiin justiinsa nurkassa ja tuomari ei siirtynytkään. Yksi sivu jäi siis todella lyhyeksi.


Tuomari vaihdatti koiria ja sain jälleen kerran viime vuodelta tutun bracco italianon kouraan, mutta tuomari ei liikuttanut osallistujia ollenkaan vaan tiputti yksi kerrallaan pois... Mekin tiputtiin, mutta oon suoritukseen 99% tyytyväinen (1% lähti omasta tyhmyydestä) ja hyvää treeniä pääsiäisnäyttelyä ajatellen.

Ilmotin itseni nyt Tampereen KV:hen, Lappeenrantaan 3xAGIradoille ja silleesti! Keskiviikkona palaillaan.

Kuva © Veera K.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti