tiistai 20. maaliskuuta 2012

Perfecto

Käytiin Irwin kanssa treenaamassa hallilla varsin onnistuneesti ja edellisiin treeneihin verrattuna omakin draivi alkaa pikkuhiljaa touhuun löytyä. Keskittyminen alusta lähtien vireillä, koska olin suunnitellut radan jo viikonloppuna. Tästä on hyvä jatkaa kisoihin!

Rata on muunneltu versio Tuomo Pajarin radasta ja ohjauslinjat sun muut viivat radassa on lähinnä suuntaa antavia! Putken jälkeen linjan alle jää kepit ja keppejä ennen _ei_ ole oikeasti noin laajaa kaarrosta, sori en hallitse vielä.Kyllä sieltä sellaisiakin kohtia löytyi mihin piti vähän potkiskella. Irwin hidastaminen nousi ensimmäisenä suureksi esteeksi, mutta kyllä sitä sit loppuen lopuksi aloin hahmottamaan, että tässä tehdään näin eikä näin. Valssi keppien jälkeen on ollut mulle aina vaikea, mutta viimein (!!) onnistuin siinä ja sain itselle varmuuden, että Irwi kepittää loppuun asti vaikka pomppisin päälläni, jos vaan muistan ohjata.

Sitten korjaukseen menikin juoksulinja, kun eräältä hypyltä piti ohjata takaa ja itse tein jos jonkinlaista kaarretta, jotta varmasti Irwi menee sinne taakse. Siivekettä päin suoraan juokseminen ja kääntyminen, kun Irwi on esteen takana oli ylivoimaisen vaikeaa. Hakattiin päähän monta kertaa ja VIIMEIN sekin tuli hoidettua kunnialla kotiin. Seuraava ongelma oli, että "AI MIKÄ VASEN KÄSI!!!" ja sitähän mietittiin kun piti tehdä kind-of-sylikäännös. Katso kohta !!! -ratapiirroksesta.

Saatiin puolessa tunnissa sitten onnistuneitakin ratoja alle ja otettiin viime treeneistä tuttua alkua ja opettelin "tässä ei nosteta kättä taivaisiin, vain ja ainoastaan jos on esim. puomi ja putki vierekkäin...":D Onnistunut ja iloinen Irwihymy kertoo kaiken.

Pienistä nirhaumista huolimatta PERFECTO!

Ps. Kävin viimein lääkärillä näyttämässä polvia ja ne kuvattiin samalla eli mitään rakennevikoja siellä ei näkynyt ainakaan lääkärin mukaan. Fyssarille lähete ja treenataan polvea ympäröivät lihakset kuntoon. Jippii treeni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti