tiistai 17. tammikuuta 2012

Game on

Pitäisi vissiin tilailla agilisenssi ja alkaa pikkusen kattomaan mille kuukausille kisaamisen painottaa näin treenejä ajatellen. Oon aina tykänny selailla näyttely-, toko- (valokuvausmielessä) ja agikisakalentereita ja yrittäny miettiä, et miten tonne pääsisin ja miten tänne pääsisin :D Eikä poikkeusta siis nytkään. Samalla jotakin tavoitteita ehkä kehiin.

JUNIOR HANDLER
Viimenen vuosi alkaa nyt, eli yritän panostaa mahdollisimman paljon siihen, että pääsen ainakin lähialueiden näyttelyihin junnukehään sekä löydän koiran ja kyydit mahdollisimman ajoissa. Vähintään yksi osari, ehkä enemmänkin.

8.-9.4. LAPPEENRANTA 2,7,8,9-1,3,4,5,6,10
12.5. TAMPERE KV 1,4,6,8,9 | OSARI
29.7. MIKKELI KV 1,4,5,7,9 (?) | OSARI (kumpi päivä, riippuu..)
18.8. KOUVOLA | OSARI

AGILITY
Irwin kanssa yritetään metsästää meille nollavoittoa agilityradalta ja hyppehdellään muillakin radoilla. Tavoitteena olisi päästä nuorten SM -kisoissa rata kunnialla loppuun, finaaliradalle pääsy olisi aika magee päätös kanssa vaikkei sieltä saataiskaan tulosta. Agirotu kysymysmerkillä.

14.4.2012 LAPPEENRANTA 2xAGI 1xHYPPY
15.4.2012 LAPPEENRANTA 1xAGI 1xHYPPY (jompikumpi!)
26.5.2012 RUOKOLAHTI 2xAGI 1xHYPPY
12.6.2012 LAPPEENRANTA 1xAGI 1xHYPPY (?)

Pst. Oli kiva tsekata millä hakusanoilla viimesen kuukauden aikana tänne on löydetty! Kaksi ihmistä löysi tänne hakusanalla "koiran blogi", seuraavat hakusanat oli hakenut yksi ahkera googlailija "ei voi edes laittaa", "riistalelu" sekä koko blogin olemassaoloajalta ehkä omituisin haku ollut "schipperke näyttely" jopa 7 hakijalla. Mitä ihmettä! :D

Katsoin ton "koiran blogi" hakusanan kolme ensimmäistä sivua, ei löydytty sieltä. "Ei voi edes laittaa" -lause löytyy Hakin tarinasta ja neljänneltä hakusivulta, riistalelulla nyt leikitän ja palkkaan Irwiä et ihan ymmärrettävää. Schipperkeä olen kyllä handlannut, mutten käsittääkseni kirjoittanut kovin kattavaa postausta asiasta. Oukey, näillä mennään :)

Kuva © Viktoria M.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti