maanantai 26. joulukuuta 2011

Vuosi 2011

Vuosi 2011 alkaa olemaan pulkassa ja tänä vuonna olen tutustunut tosi paljon uusiin koiraihmisiin ja koirarotuihin, saanut paljon uusia muistoja, kätilöinyt yhden pentueen maailmaan ja ollut mukana toisen pentueen arjessa, tehnyt kisa- ja näyttelyreissuja...


Agilityn saralla kulunut vuosi ei mennyt oikein putkeen ja kisareissu hyllyineen päivineen tehtiin Ouluun asti. Virallisia kisoja Irwin ja minun kisakalenteriin mahtui yhteensä 8kpl, joista vain yhdestä nollatulos. Epävirallisissa kisoissa sitten onnistuttiinkin paremmin, taidettiin käydä kolmissa epiksissä joista yhdestä voitto sekä sitten Agirodun NUO OPEN SM pronssimitali! Toinen merkittävämpi tapahtuma oli se, että päästiin kesäksi Leenan agilityryhmään ja ohjattuihin treeneihin, vaikka ne loppuvuotta kohden hiipuivatkin lähes olemattomiin Irwin toisten treenien mennessä päälle. Agilitytaipale Irwin kanssa alkaa lähestyä loppuaan, mutta ensi vuonna näytetään viimeisen kerran nuorten SM -kilpailuissa miten walesinterrierin kanssa tehdään hemmetin tyylikkäät hylkysuoritukset!

Junior handler -ura tänä vuonna käsitti kaikenkaikkiaan 5 virallista, mutta vain neljään asti päästiin. Suuri kiitos kaikille niille koiraihmisille, jotka lainasivat koiriaan minulle ja tekivät harrastuksesta mahdollista! Neljästä kisasta yhdestä käytiin hakemassa JH3 -sija, epävirallisissa pärjättiinkin paremmin lähinnä siksi, että Lappeenrannan junnuissa on tosi vähän osallistujia. JH -uran tärkeimpiä merkkipaaluja pidän muutamia JH -koulutuksia. Ilman niitä olisi ollut hirveän vaikea luottaa itseensä, kiitos! Myös uusia tuttuja sain tämän harrastuksen kautta, kiitos paljon!

Omien koirien näyttelyuralla kerkesi tapahtumaan paljon, Vilppu haki CACIBinsa Suomesta ja Pärnuun matkalla molemmat koirat saivat EEST MVA tittelit itselleen ja Vilppu valioitui INTtivalioksi. Koiranäyttelyissä kiersinkin sitten itse paljon enemmän ja taas kerran yhtenä tärkeimpänä hetkenä pidän tämän vuoden messarin BIS-kasvattajakisaa, johon Sari ystävällisesti huoli minut handleriksi! Vaikka kyseessä oli läpikävely en siltikään voi unohtaa sitä fiilistä, mikä siellä isossa kehässä on.

Koiratouhut ei tähän loppuneet, monen kerran matkasin kameran kanssa Kuukanniemeen kuvailemaan apinakeepietä tai keepieitä ja muutenkin katselemaan treenejä, auttamaan treeneissä ja saaden sinkoavan kelpien polvilumpioon kerta toisensa jälkeen..

Mitä tavoitteita sitten laitan vuodelle 2012? Varmasti sen, että kisaan Irwin kanssa sen mitä pystyn. Kilpailen junior handlerissa sen minkä pystyn ja yritän saada itseni tsempattua osariin, viimeisenä vuotena se onkin hyvä tehdä... Osallistun nuorten SM -kisoihin viimeistä kertaa. Tutustun lisää uusiin kasvattajiin ja koiranomistajiin ja toivon, että joskus minua pyydettäisiin rotukehiin auttamaan. Ja ennen kaikkea kuvaan koiria niin paljon kuin vaan mahdollista!


Vuoden kohokohtiin lukeutuu ehdottomasi myös Hakki, Hemuli, Hemppo ja Hippo jotka ilostuttivat syksyä ilkikurisuudellaan. Terveisiä pienelle enkelipojalle. Jätit kaikkien sydämiin pienen tassunjäljen joka ei lähde kulumallakaan.


Kiitokset kennel Niveuscaris, Leena, Veera, Ella, Elina, Ira, Satu, Maria, Ulla, Ida, Linda, Anni, Juuli, blogin lukijat.. AIVAN KAIKKI! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti