lauantai 5. marraskuuta 2011

Mätsärivisiitti

Suuntasin tänään mätsäriin Citymarketin ah-niin-pölyiseen parkkihalliin. Tarkoituksena oli ottaa Irwikin mukaan, mutta koska Irwin korvat on kipeet jätin sitten ottamatta. Junior handleriin kuitenkin ajattelin ilmottautua kun sain Juulilta lainaan samojedinkoira Taavin, kiitos! :)

Junnukehissä on aina se hyvä puoli, että ne on nopeasti ohi! Tällä kertaa junnuilemaan oli tullut tavallista enemmän porukkaa eli sijottuminen ei ollu missään vaiheessa varmaa. Tuomari pyysi meiltä ympyrän yksikseen sekä kolmion ja ihan hyvin ne tais mennä. Juostiin sitten vielä pari kertaa ympäri kaikki ja sit poimittiin jatkoon. Jatkoon päässeiden neljän kanssa sitten tuomari juoksutti eestaas vierekkäin. Meillä oli parina kultanennoutaja. Taavin kanssa sijoituttiin sitten neljänsiksi ja en valita! Tykkään olla Taavin kanssa kehässä! :)

Handlasin sitten vielä Juulin apuna punasissa isoissa Taavin, sieltä ulos mutta Hilma -sammari sitten pokkas BIS2 sijotuksen! Onnea! Sinisissä pennuissa kävin sitten erään terrierikakaran kanssa, varsin mielenkiintoinen ja energinen tapaus :D Sieltä kanssa ulos, mutta oli ihan kiva kokeilla ikiliikkujaterrieripentua!

Huomenna olisi mätsäri sekä isänpäivänä, mutta jätän molemmat itse väliin ja suuntaan nokkani 19. päivä Jyväskylän kv:hen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti