lauantai 15. lokakuuta 2011

Seuranmestaruudet

Käytiin tänään siis ilman minkään maailman treenejä kokeilemassa onneamme LAUn seuranmestaruuskilpailuissa. Jännitys oli huima kun huomasin, että minkälaista rataa tuomari Liisa Peippo olikaan tekemässä. Vaarapaikkoja radalla oli muutamia kappaleita ja voitte vaan kuvitella miten treenittömän ohjaajan hermostustaso senkuin kasvoi ja kasvoi mitä useampaa suoritusta mineistä kasvoi, sillä tosi iso osa meni putkihässäkässä väärään päähän putkea.

En osaa mittasuhteita .fi || Liisa Peippo
Startattiin kahdeksantena ja Irwi hieman hiipi lähdössä. Annoin kuitenkin luvan tulla ja rata suijui mallikkaasti kunnes päästiin putkipyöritykselle. Kerkesin jo ajatella, että nyt se karkasi kepeiltä kun olin aika vauhdikkaasti menossa... :D No, Irwipä yllätti ja toimi tositosi hyvin tässä kohdassa eli ilman hylkyä selvittiin! Jatkettiin rataa, otettiin A-kontakti lennokkaasti ja päädyttiin puomille johon tultiin 90 asteen kulmassa. Leikkasin takaa ja Irwi pyörähti katsomaan että mitäs sinä siellä teetkään ja tipahti puomilta pois. Tästä kielto. Tultiin sitten seuraavalle vaarapaikalle ja sieltä lähdettiin. Puomin kontaktilta viuhvauh hypyn ohi joka olisi ollut takaakierto. Pyörittiin siellä sitten tuokio ja jatkettiin loppurata mallikkaasti loppuun. Pyörityksen kanssa aika oli 48.48 sekuntia ja ihanneaika pyöri siinä 43 sekunnin tuntumassa.

Hyvä fiilis jäi ja Irwi oli hieman "AI MITÄ AGILITYÄ! OOOO MENNÄÄKS ME RADALLE! WHOOT VÄHÄKS SIISTIÄ!", mutta oli kuitenkin tosi rauhallinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti