torstai 18. elokuuta 2011

Leijonanpentujen huljat mulinat!

Hippiäinen, Hemppo, Hippo & Hemuli
 2 viikkoa tuli tiistaina pennuilla täyteen ja jokaisesta on taas nassukuvat otettu sekä ensimmäistä kertaa myös ryhmäkuva joka julkaistaan heti, kun kuva on julkaisukelpoinen eli varsin pian. Twoweeksold -kuvauksissa kuultiin myös ensimmäistä kertaa vihainen "murahdus" jos sitä sellaiseksi voi sanoa! Joku isoista muumeista päätti kertoa mielipiteensä valokuvaamisesta ja aiheuttikin sillä sen, että suurimmasta osasta kuvia tuli tärähtäneitä kun naurusta ei meinannut tulla loppua.

Pennuilla on jo silmät alkaneet avautua, ainoastaan pienin poika pitää silmänsä vielä tiukasti ummessa. Kävelytreenejä ollaan tehty ahkerasti ja vielä on kaikilla kävely horjuvaa. Pieni poika rapsutti eilen ensimmäistä kertaa itse korvaansa, muiden ei olla näin nähty tekevän aiemmin.

Ääntä lähtee jo kovin ja siinä kolmen aikaan herään siihen kun Hippo itkee sitä, että on joutunut erilleen muista laatikon nurkkaan ja varmasti olisi osannut käppäillä takaskin. No, tyttö takaisin muiden kanssa nukkumaan ja hiljaista niin kauan että allekirjoittanut sai unta.

Hippo

Hemulilla on teille terveisiä. RAWR!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti