torstai 28. heinäkuuta 2011

Käsittämättömiä suhteita koppakuoriaisiin

Tiistaina alkoi siis viikon kenneltyttönä oleilu ja kenneliin tulevan pentueen odottelu. Viikko menee siis yhden pk saksanpaimenkoiran, yhden mustan paholaisen sekä 4 valkoisenpaimenkoiran kanssa touhutessa. Pariksi ensimmäiseksi päiväksi sain myös ylimääräisen apukäden, joka auttoi ratkaisemaan aika monta ongelmaa ja auttoi pääsemään alkuun, kiitoksia Veera!

Puppeja odottaessa olen mm. värjännyt hiukset (en omiani :D), nyppinyt pohjavillaa irti kahdelta koiralta, hengailtu koirien kanssa, kuvattu koiria, pelattu Polar Bear Bouncea sekä naurettu pentuosaston edustajalle, joka kehitti eilen illalla käsittämättömän suhteen koppakuoriaiseen. Ginko istuksi pitkän aikaan tuijottamassa maahan ja kysäsin Veeralta että mihinköhän se kehitti suhteen ja sit selviää, että kyseessä oli koppakuoriainen :D Hiukka nauratti, kun tuon elukan ilme oli hyvin vajaa ja huurjan mielenkiinnon se kehitti tuohon hyönteiseen..

Ainiin, eilen myös selvittiin hengissä mopoajelulta rantaan ja kauppaan! Eka kerta, kun kyydissä istui joku :D Kuvia saisitte, mutta jätin piuhan ottamatta eli se pitäis käydä hakemassa. Tässä kerkeää kun koulukin alkaa viikon myöhempään kuin aikaisemmin ilmoitettiin! Yksi lomaviikko siis lisää ;)Tanskanmaalta tullut myös hienoja uutisia! Nessu ROP, CACIB, SERT & Tanskan muotovalionarvo!


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti