torstai 30. kesäkuuta 2011

Toimintapäivä

 Ensiksi lainaus facebookista:
makoilin auringossa ku Vilppu päätti että sekin haluaa tulla mun viereen ja teki kaikki mahdolliset temput peruuttamisesta lähtien. häntä vaan vippas hurjaa tahtia ja hampaat kävi sentin päässä nenästä kun se louskutteli hampaitaan ja yritti ängetä kainaloon. totesin sille sit et ei mammakoirat noin käyttäydy ja se meni makaamaan varjoon pettyneenä :D
Irwin kanssa käytiin monenmoisissa hommeleissa tänään pyörimässä ja ensimmäinen koetus oli LPKYn junior handler seuranmestaruuskilpailut. Paikalle päästyäni Irwi kehitti mielenkiintoisen suhteen mm. keltaisiin muovipusseihin ja käyttäytyi muutenkin ihan järjettömästi. Meidän liikkeet meni varmasti penkin alle ja seisotuksessa maltettiin jotenkuten seistä.

Saatiin arvostelut ja meidän arvostelu kuului:
"Oikein tehty edestakaisin liike, mutta yhteistyö ei ajoittain toimi. Hampaita näytettäessä pitäisi näyttää myös purenta vaikka koira läähättää. Toimivaa kehänkäyttöä"

Olisi voinut mennä paremminkin, mutta tultiin kolmesta osallistujasta kuitenkin toisiksi. Suuri ihmetys, mutta eipä voi valittaa. Saatiin todella kivoja palkintoja ja paljon. Onnea myös Stefille sekä Tarulle!

Sitten mentiin treeneihin jota pelkäsin jo hieman etukäteen, sillä Irwin käyttäytyminen Tapiksella kertoi hieman huolettomasta elämänasenteesta. Meni kuitenkin hyvin kaikki kiemurat ja koukurat kunhan ohjaaja vain ohjaisi ja näyttäisi. Helppoja ratoja ei osata, vaikeammat menee helposti.

Telottiin myös hieman itseämme, Irwi tussahti erään hypyn jälkeen naamalleen. Katsotaan selvittiinkö ilman pahempaa kolhua vai tuleeko pienestä jotain isompaa... Ei se omakaan terveys ihan täydellisesti pelaa.

Kuvia on mm. kännykässä ja Veeralla :D

Plus alan tässä pikapuolin tekemään seuraavanlaista haastetta ja olen muutamat jo mukaan haastanutkin!
1. Tältä näytimme muutama vuosi sitten
2. Toisinaan Vilppu sekä Irwi on hyvin edustavia
3. Tästä kuvasta voi päätellä mitä harrastamme
4. Tästä kuvasta tulen aina hyvälle tuulelle
5. Päässäni surisee kysymyksiä tätä kuvaa katsellessa
6. Tahtoisin elää tämän hetken uudelleen
7. Muunmuassa nämä persoonat ovat huippuja
8. Ei paljoa naurattanut
9. Tämä on minusta kaunis kuva
10. Lopuksi paras (tai ainakin yksi niistä) kuva ikinä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti