torstai 23. kesäkuuta 2011

Pärnu day 2.

Toisena päivänä näyttelyssä sitten olikin pelkästään meidän omat koirat näyttelykehässä pyörimässä.

Irwi: PU1 CACIB VSP (karvan vuoksi)
Vilppu: PN1 CACIB ROP + RYP2!!!!!! Ryhmäsijoituksesta oltiin/ollaan hämmästyneitä, sillä ensimmäistä kertaa Vilppu lyö itsensä läpi äärettömän kovatasoisessa terrieriryhmässä! Aina ollaan jääty joko toiseksi tai sitten muuten vain suoritus mennyt piloille. Nyt ei mennyt ja tuomari ihastui Vilppuun! Onneksi siis jäätiin ja nyt on ryhmäsijoituksin takataskussa! WOW! Muita ryhmässä sijoittuneita oli airedalenterrieri (RYP1), staffordshirenbullterrieri (RYP3) ja skotlanninterrieri (RYP4) eli tuomari näemmä tykkäsi mustasta ja ruskeasta...

Esitin siis sunnuntaina Irwin ensimmäistä kertaa itse ja mun mielestä meni ihan hyvin. Turkki ei ollut parhaimmillaan ja saatiin vesisade niskaan hetkeä aiemmin eli se kerkes hieman pörhistyä. Lauantaina oltiin kumminkin jo saatu kaikki mitä tarvittiin, joten sen kummempia tavoitteita ei ollut. Harmittaa, ettei Irwiä ilmoitettu veteraaniluokkaan, kuka tietää jos se sielläkin olisi pärjännyt.

Vilpun taas esitti sitten kaikissa mahdollisissa kehissä äiti ja ihan hyvältä se näytti, vaikka Vilppu tuppaa meidän kanssa näyttämään ei-niin-ryhdikkäältä kuin kasvattajatädin kanssa. ROP tuli siis Irwin karvanlaadun vuoksi Vilpulle.

Hieno reissu takana ja näyttelykehät suosiolla muille jättävät Vilppu ja Irwi viettävät juhannusta rauhallisissa merkeissä.

______________
Tiistaina oli myös meidän ryhmän agilitytreenit jotka siirtyivät perjantaista keskiviikolle ja keskiviikosta vielä tiistaille epiksien vuoksi. Tehtiin jonkun maan mestaruusrataa missä oli hankaliakin paikkoja. Irwi kuitenkin toimi hyvin ja koira tuli 5min ennen radalle menoa mulle treeneihin eli hieman "HÄH TÄH AI JOO!" -fiiliksellä Irwi oli. Juostiin nopeet verkat ja radalle ja ai että oli hieno. Todella hieno! Kaikki kontaktit, ohjauskuviot ym. meni todella hienosti, kunnes se päätti alkaa possuilemaan A-esteen kontaktilla. Hyvin loppu treenit tuota pientä porsastelua lukuun ottamatta.

Eilisissä epiksissä sitten possuiltiinkin mm. A-esteen kontaktilla jolta loikattiin korkealta ja kovaa sekä karattiin myös eteenpäin. Otin sitten takasin ja sillon olisi meidän virherivi näyttänyt 10 virhepistettä, mutta sitten jostakin kumman syystä ohjasin sen väärään päähän putkeen ja meille, jälleen kerran, HYL. Hyvin meni muuten, paitsi...

Kävin eilen myös ottamassa Donista yks vee kuvat ja ne löytyy Veeran ja Donkeykongin blogista.

2 kommenttia: