sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Make it twice and then you can be second!

Tänään oli Ruokolahdella Wuoksen Agilityurheilijoiden järjestämät viralliset agilitykisat ja osallistuin Irwin kanssa kaikille 3 startille, joista yksi oli siis hyppyrata. Tuomarina tänään oli Allan Mattson ja koiria oli aika niukasti paikalla, medi III'sissa 15kpl.

Kaikin puolin erinomainen viikonloppu, lauantaina kävin Imatralla "kultajuhlissa" kattomassa Leijonapelaaja Petteri Nokelaista ja hakemassa nimmarin :)



Ensimmäinen rata oli agilityrata ja tää kosahti jo neljännellä esteellä, kun Irwi päättikin että sekin mennään takaa. Sitä ennen oli 2 ja 3 hyppy takaakiertoja molemmat ja videolta näkyy, etten ohjannu sitä sitten ollenkaan sinne minne piti joten omaan piikkiin laitetaan. Neloshypyn jälkeen kosahti A-esteen kontakti, mutta loppurata meni sitten ihan hyvin. Tältä radalta tais tulla medeissä ainoastaan yksi nolla, muut sijoittuneet vitosilla tai yliajalla.



Toinen rata oli sitten hyppyrata ja tää meni mallikkaasti, mutta keppikulmaa ei tälläkään radalla löytynyt eli se olisi siis ollu vitonen jokatapauksessa, jos siitä tulos olisi tullut. Päästiin toiseksi viimeiselle esteelle, kunnes Irwi päättikin hypätä viimeisen hypyn ennenkuin suorittaa putken. Tuloksena siis jälleen HYL, mutta eikö sitä hyllyjä pidä palkinnoille olla?



Kolmas rata oli sitten viimeinen rata ja se oli agilityrata. Tää meni oikein hyvin, vähän karkasi keinulta ja vauhti meinasi loppua A-esteen ylösmenossa ja tuon kyseisen esteen jälkeen olisi putki houkutellut vaikka kuinka paljon, mutta sain pelastettua sen sieltä! Tässä meni sen verran aikaa, että tältä radalta tulokseksi 0 ja ihanneaika alitettiin -0.33sek ja tällä tipahti 2. sija! Kävi todella lähellä, ettei oltaisi voitettu ja saatu SERTiä, mutta ehkä ensi kerralla ;) Onnea Hennalle vielä, hienosti meni!

1. ja 2. rata © PiKa, kiitos!
3. rata © PV, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti