sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

No comments

Huhhuh.

Aloitan perjantain treeneistä ihan vain kiusatakseni lukijoita. Treenit meni aika huonosti ja taas saatiin kokea verta, hikeä ja kyyneleitä. Koira onnistui hampaallaan saamaan mun kynsinauhan auki, mutta mitäs en osaa syöttää makkaraa oikein tai rasvata kynsinauhojani. Radat meni joissakin kohdissa ihan ok, mutta on niitä parempiakin treenejä ollut.

Tänään sitten oli luvassa 2 x agirataa ja yksi hyppyrata ja ensimmäisenä startattiin siis hyppärillä. Hylky tuli juuri siellä missä arvasinkin sen tulevan ja muu rata meni kanssa vähän sinnepäin. Ei mulla riitä taito kisata hyppyradalla ja jalatkin loppuu kesken.. Polvi pysy tällä kertaa kasassa, johtuen siitä että teippasin sen aamulla tiukasti kiinni.

Sitten tulikin seuraava agilityrata ja tällä radalla unohdinkin kolmannen esteen, mutta koira teki vaan ylimääräsen kaarroksen kunnes sain itseni taas kokoon ja sitten oli a-este ja putki ja putkeen piti mennä ja sinnehän a-lle se kiipesi. Loppurata onnistu nyt ihan hyvinkin vaikka vähän väärin mentiinkin, muttei kuitenkaan niin päättömästi.

Kolmas rata. Huh. Mikäpä sen mukavempaa kuin pujotella keppejä väärinpäin! Sitä ennen mentiin hyvin, otettiin kielto kepeiltä koska yksi nimeltämainitsematon leikkasi takaa liian nopeasti ja tuloksena siis hylky. Sitten hävisikin rata ihan urakalla päästä ja loppuun mentiin taas hieman miten sattuu.. Onnistu siellä muutama ohjauskuvio joita mietin, että tuleekohan onnistumaan.

Saas nähdä miten käy Oulun..

Vilppukin oli taitava äidin kanssa kisatessa. Heilutti häntää lähdössä ja ne jotka Vilpun taustan tietääkin, ni varmasti arvaavat mikä riemuvoitto tuo oli! Kerkesi hieman äristä kolmannen radan alussa islanninlammaskoiralle mutta nollasi aivot heti kun pääs radalle! Pätevä. Eipä muistanut äitikään toisella radalla rataa joten Vilpullekkin kolme kertaa HYL.

Kai meistä jossain on kuviakin.. Etsiskellään siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti