torstai 3. helmikuuta 2011

Hyppypainotteiset treenit keppikulmalla

Treenimaksu maksettu ja tänään sitten suuntasinkin hallille vuoden ensimmäisiin treeneihin!

Meillä tosiaan oli Irwin kanssa hieman hyppypainotteista treeniä, mutta kyllä me kontaktejakin mentiin. Ihan simppeleitä juttuja kuten välistä vetoja harjoteltiin sekä otettiin yhdessä radanpätkässä sitten puomi ja harjoiteltiin myös kontakteja irtonaisina kohteina.

Eka rata meni kutakuinkin näin ja otin sen muutaman kerran uudestaan. Mittasuhteet tossa kuvassa on luultavimmin pielessä, mutta aika väljää oli ja sai oikeesti juosta ja ottaa koiraa vastaan. Mullahan on se ongelma näköjään, että jään varmistelemaan että missä se koira menee. Osaa nyt kolmosluokan koira itsekin suorittaa esteet, mutta kaikkea ei voi aina muistaa!



Tässä mulla oli sitten itse aiheutettuja kaarroksia koiralle kun omat juoksulinjat oli vähän sinne päin ja tässäkin jäin varmistelemaan. Tää tehtiin vaan pariin kertaan uudestaan, ykköstä ja kolmosta tehtiinkin sitten muutaman kerran tosiaan enemmän.




Noniin. Tässä itselläni jumahti ohjauskuviot, millon olin liian myöhässä ja millon meinaan juosta esteitä päin ja vain siksi, että jäin taas varmistelemaan. Kyllä sieltä sitten viimeisten kertojen kohdalla alko tulemaan että ei tarvitse varmistella eikä mutkitella välistä vetojen kanssa...

Meillä näyttää olevan kaksi lukijaakin! Kivaa, että jotkut seurailee :)

2 kommenttia:

  1. kerro vaan miten päästään lukijaks, ni myöki liitytää! :D teilt puuttuu tost sivult se liity lukijaksi nappula ni mie en osaa :D

    VastaaPoista
  2. Senku itekki tietäisin! :D Mut lyön sen palkin tonne reunaan.

    VastaaPoista