tiistai 26. lokakuuta 2010

Putkeen meni, mutta väärästä päästä.

Hah! Tämän vuoden ensimmäiset epikset on viimein korkattu hyppyradalla eilen! Kauhistelin tota rataa jo, ennen kun sinne oli edes numeroita tullu, kun se näytti todella vaikealta radalta ja mulla on Irwin kanssa edelleen se yksi harjoituskerta takana, kun en ole treeneihin päässyt. Hyvin meni ja radan jälkeen meinasin alkaa itkeä pelkästä onnellisuudesta, vaikka se hylky olikin.

mittasuhteet päin pyllyä :))
Elikkä rata alko hienosti väärään suuntaan eli ensimmäinen hyppy oli katsomoon päin, josta piti sitten lähteä hallin peräseinää kohti. Kakkosen jälkeen oli vaarapaikkana kaksi putkea vierekkäin, mutta välissä oli rako josta ohjaaja mahtui juoksemaan. Putken jälkeen oltiin menossa toiseen putkeen ja tämän putken suun Irwi ohitti ja kerkesi sitten mennä jo pitkän putken toisesta päästä. Oletin että menee, eipä menny ja takasin ei sitten tullutkaan niinkuin piti. Otettiin sitten uudestaan putki oikeasta päästä ja jatkettiin rataa jossa hypättiin kakkoshyppy toiseen suuntaan ja käännyttiin oikealle. Sen jälkeen siellä oli hypyt silleen jännästä (piirrän kuvan kuhan kerkiän) ja sitten hypättiin kymppihyppy ja valssilla kepeille. Keppien jälkeen suoraan edessä oli putki, mutta sinnehän ei menty vaan renkaalle. Se onnistu hyvin hienosti ja Irwi ei edes meinannut syöksyä putkeen. Renkaan jälkeen kolme hyppyä, joista viimeinen takaakierrolla ja omituinen putkikulma. Tähän putkeen meinasin törmätä ja meno töppäs hetkeksi, mutta koira meni putkeen. Sitten kauheella vauhilla ottamaan vastaan ja heittämään sen keppien edessä olevan putken oikeaan suuhun. Sinne mentiin ja sitten olikin 3 viimeistä hyppyä.

Irwi alko ekalla esteellä katella radalle, et hei se rata on tuolla eikä tuolla! Naurattaa nyt, kun ajattelee, et miten pölmästynyt se koira onkaan ollut, kun lähdettiinkin takasin..

Oon niiiin tyytyväinen tohon koiraan!! Kaikkien meidän 3 perheenjäsenten aika alkoi luvuilla 41.jotakin. Irwi meni siis radan kaksi kertaa, minun ja iskän kanssa ja Vilppu äitin. On se Vipotiinakin kehittynyt äärettömän hyvin!

Rataa piirrän / etsin piirrosta tässä piakkoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti